Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan valaki, aki 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan valaki, aki 3 hónap után látta viszont a párját pl. távkapcsolat miatt? Milyen érzés volt? Utána minden rendben ment?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mikor kiment Londonba, mindketten tudtuk hogy ennek itt vége. 3 hónapot nem bírt volna ki 0 beszélgetéssel a kapcsolatunk. Hazajött, nem is tudtam róla, mások mondták. Felhívott hogy nem e megyek e ki, mondom oké, talizhatunk. És olyan volt, mintha 2 idegen beszélgetett volna. Vagyis én úgy éreztem. :)

Sok szerencsét nektek, remélem ti kibírjátok!:)

2013. aug. 27. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd decemberben elmondom, hogy milyen volt 1 év után látni :D
2013. aug. 27. 17:28
 3/13 A kérdező kommentje:
szoktunk skypeolni, telefonon beszélni, és fészbukon is mindig megy a helyzetjelentés egyfolytában ki mit csinál, mi történt... úgy érzem, csak így lehet kibírni... ha nem döntöttem volna el, hogy megyek utána, az kész őrület lett volna, ez a 3 hónap is sok lesz, bár már eltelt 1. :)
2013. aug. 27. 17:32
 4/13 A kérdező kommentje:
decemeberre már én is tudok nyilatkozni :))
2013. aug. 27. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Anno 3 hónapot voltunk külön -- akkor még internet se volt, nemhogy facebook... Csak telefonon beszéltünk néha, az is drága volt (külföldön voltam). Nagyon vártam rá a 3. hónap végén. Amikor megláttam a reptéren, láttam, hogy annyira nem örül nekem. Volt valami végtelen fáradtság az arcán. Innen kezdve egyre rosszabb volt az előtte álomkapcsolat, egy év után szakítottunk.
2013. aug. 27. 18:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk minden rendben volt, bár voltak gondjaink, de most minden jó szerencsére a távkapcsolatban.
2013. aug. 27. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem volt, 3 hónap, kétszer találkoztunk közben, igaz, akkor 3 napra (bár nem folyamatosan, dolgozott). A végére gyakorlatilag szakítottunk, utána jött rendbe itthon. Együtt voltunk még majdnem 2 évet...
2013. aug. 27. 19:14
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, érdekelnek még a történetek :)
2013. aug. 27. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2 évet töltöttünk külön, 2 különböző kontinensen.

A 2 év alatt összesen 8x találkoztunk.

Rengeteg skype, facebook, sms, telefonhívás.

Aztán összeköltöztünk és nagyon jó most minden. Nehéz volt, de nagyon megérte kivárni! :)

2013. szept. 4. 23:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Majd megtudom... a párom hamarosan megy külföldre dolgozni, szintén nagyjából háromhavonta tud majd hazajönni, telefon max hetente... nem vagyok túl bizakodó, megmondom őszintén. Nem tudom, hogy fog ez így működni.
2013. szept. 4. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!