Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan valaki, aki 3 hónap után látta viszont a párját pl. távkapcsolat miatt? Milyen érzés volt? Utána minden rendben ment?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 17:24
1/13 anonim válasza:
Mikor kiment Londonba, mindketten tudtuk hogy ennek itt vége. 3 hónapot nem bírt volna ki 0 beszélgetéssel a kapcsolatunk. Hazajött, nem is tudtam róla, mások mondták. Felhívott hogy nem e megyek e ki, mondom oké, talizhatunk. És olyan volt, mintha 2 idegen beszélgetett volna. Vagyis én úgy éreztem. :)
Sok szerencsét nektek, remélem ti kibírjátok!:)
2/13 anonim válasza:
Majd decemberben elmondom, hogy milyen volt 1 év után látni :D
3/13 A kérdező kommentje:
szoktunk skypeolni, telefonon beszélni, és fészbukon is mindig megy a helyzetjelentés egyfolytában ki mit csinál, mi történt... úgy érzem, csak így lehet kibírni... ha nem döntöttem volna el, hogy megyek utána, az kész őrület lett volna, ez a 3 hónap is sok lesz, bár már eltelt 1. :)
2013. aug. 27. 17:32
4/13 A kérdező kommentje:
decemeberre már én is tudok nyilatkozni :))
2013. aug. 27. 17:51
5/13 anonim válasza:
Anno 3 hónapot voltunk külön -- akkor még internet se volt, nemhogy facebook... Csak telefonon beszéltünk néha, az is drága volt (külföldön voltam). Nagyon vártam rá a 3. hónap végén. Amikor megláttam a reptéren, láttam, hogy annyira nem örül nekem. Volt valami végtelen fáradtság az arcán. Innen kezdve egyre rosszabb volt az előtte álomkapcsolat, egy év után szakítottunk.
6/13 anonim válasza:
Nálunk minden rendben volt, bár voltak gondjaink, de most minden jó szerencsére a távkapcsolatban.
7/13 anonim válasza:
nekem volt, 3 hónap, kétszer találkoztunk közben, igaz, akkor 3 napra (bár nem folyamatosan, dolgozott). A végére gyakorlatilag szakítottunk, utána jött rendbe itthon. Együtt voltunk még majdnem 2 évet...
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, érdekelnek még a történetek :)
2013. aug. 27. 21:33
9/13 anonim válasza:
Mi 2 évet töltöttünk külön, 2 különböző kontinensen.
A 2 év alatt összesen 8x találkoztunk.
Rengeteg skype, facebook, sms, telefonhívás.
Aztán összeköltöztünk és nagyon jó most minden. Nehéz volt, de nagyon megérte kivárni! :)
10/13 anonim válasza:
Majd megtudom... a párom hamarosan megy külföldre dolgozni, szintén nagyjából háromhavonta tud majd hazajönni, telefon max hetente... nem vagyok túl bizakodó, megmondom őszintén. Nem tudom, hogy fog ez így működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!