Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok normális lenni azzal szemben, aki iránt érzek vmit? Miért nem tudom kimutatni az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Nem mosolygok rá, nem flörtölök vele, ha ő flörtöl velem, akkor sem reagálok. Ha beszélek vele, nagyon zavarban vagyok és van, hogy teljesen idiótán viselkedek. Vagy pl meglátom és elmenekülök. Ebből biztos nem azt a következtetést fogja levonni, h tetszik nekem.

2015. dec. 16. 00:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz. Sajnos mindig vannak olyanok a közelemben, akik lerombolják az önbizalmamat . Ezzel az üggyel kapcsolatban is . Így "kicsit" nehéz . És félek, hogy félreértettem . Ha így lenne és én kifejezném az érzéseimet, mire ő mondaná, hogy valójában sose gondolt semmire velem kapcsolatban...az egy újabb kudarc lenne .
2015. dec. 17. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:

A kudarcokat is el kell viselni. Erősebbé tesz egy idő után. Mindössze fejben kell elrendezni, hogy lelkileg ne vesszél, omolj össze. Az elején rossz lesz, de elmúlik.

Esetleg kérd meg az ismerőseidet, hogy óvatosan puhatolózzanak nála hogy, be jössz-e neki. De ezzel, maga a gátlásosság problémája nem fog megszünni, csak alábbhagyni. Mindig legyen motiváció, amiért küzdesz.

Akarni kell. Egy életen át, nem nyalogathassuk a sebeinket. Amitől félünk, szembe kell vele nézni és legyűrni. Ha folyton visszatáncolsz, sosem mászol ki a gödörből. Akkor már egy pszichoterapeuta sem tudna neked segíteni. Ezt akarni kell.

Én is sokszor, elmélyedtem magamban, mitől félek, miért van ez. A legbelsőbb tudatom, tudta mi a helyes, mit kell csinálnom, mit akarok. El kell határozni magad és a cél felé indulni.

2015. dec. 17. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ilyen vagyok és nem önbizalom hiány, talán csak félek a kötödéstől. Amúgy is ezt nem elmondani kell, hanem flörtölni adni a jeleket, majd ha a pasi tökös veszi az irányítást.
2016. dec. 25. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!