Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok normális lenni azzal szemben, aki iránt érzek vmit? Miért nem tudom kimutatni az érzéseimet?
A kudarcokat is el kell viselni. Erősebbé tesz egy idő után. Mindössze fejben kell elrendezni, hogy lelkileg ne vesszél, omolj össze. Az elején rossz lesz, de elmúlik.
Esetleg kérd meg az ismerőseidet, hogy óvatosan puhatolózzanak nála hogy, be jössz-e neki. De ezzel, maga a gátlásosság problémája nem fog megszünni, csak alábbhagyni. Mindig legyen motiváció, amiért küzdesz.
Akarni kell. Egy életen át, nem nyalogathassuk a sebeinket. Amitől félünk, szembe kell vele nézni és legyűrni. Ha folyton visszatáncolsz, sosem mászol ki a gödörből. Akkor már egy pszichoterapeuta sem tudna neked segíteni. Ezt akarni kell.
Én is sokszor, elmélyedtem magamban, mitől félek, miért van ez. A legbelsőbb tudatom, tudta mi a helyes, mit kell csinálnom, mit akarok. El kell határozni magad és a cél felé indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!