Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Hogy gitárban fejezem ki az érzéseimet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem rég volt egy kiszemeltem,de visszautasított:(ÉS ilyenkor legszívesebben fognám a gitáromat,és addig játszanék rajta dühösen amíg el nem szakadnak a húrok...ez normális?2012. júl. 15. 20:13
1/10 A kérdező kommentje:
vagy csak szimplán bediliztem?
2012. júl. 15. 20:15
2/10 anonim válasza:
Normális.Valaki tombol,valaki nasizik,verset ír,rajzol.Te így vezeted le a feszültséget. "kijátszod magadból"
3/10 anonim válasza:
A kakaómen nicknév kevésbé normális :D
4/10 A kérdező kommentje:
nem tudtam mit kitalálni és épp egy bögre kakaó volt nálam :D
2012. júl. 15. 20:17
5/10 anonim válasza:
nem is az, csak nehogy másik marha is KAKA ómennek olvassa XDDDD
6/10 anonim válasza:
ne aggódj, ezzel sokszor én is így vagyok, plusz rajzolok. :)
8/10 anonim válasza:
teljesen normális, sőt én így kezdtem el gitározni
9/10 Somnium válasza:
Teljesen normális, én is így vezetem le a feszültséget.Azért a húrtépést kerülöm, lusta vagyok húrozni.Elég kihívás az havonta 1x :D
10/10 anonim válasza:
mondjuk ez a zenéléstől még k*rvamessze van. ki lehet fejezni az érzéseket gitáron, meg lehet bele érzelmeket vinni, de ha addig b*szogatod, amíg el nem szakadnak a húrok, az csak hülye hőbörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!