Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Bevallanátok?

Figyelt kérdés

Vonzódunk egymáshoz egy fiúval, én tudom, hogy tetszem neki régóta, de ő nem tudja, hogy nekem is ő. Viszont volt egy időszak, amikor én nem beszéltem vele, nem szóltam hozzá, mert mérges voltam rá, az oka, mert féltékeny voltam. Ő hiába kérdezte, hogy mi a baj, mi van velem, de nem mondtam neki semmit, nem akartam vele beszélni, elég rosszul voltam.

Most jelenleg ott tartunk, hogy rám sem néz, nem is köszön. Viszont amikor én nem figyelek oda, mindig látom, hogy engem néz, de úgy tesz, mintha leszarna.

Már eltelt egy idő, de engem borzasztóan kiakaszt, hogy ilyen viszonyban vagyok vele. Legszívesebben sírhatnékom lenne ha ott van velem egy légtérben, meg amúgy is.

Tudom, hogy ő nem fog odajönni hozzám, nem is várom el tőle, ha valamit akarok, akkor nekem kell lépnem, de félek. Elakarom mondani neki, hogy mi volt a bajom, és hogy szeretem őt, hogy hiányzik a közelsége. Tudom, hogy még mindig érez irántam, de mi van ha elutasít? Vagy ha bevallanám neki, hogy én is szeretem őt, akkor megenyhülne? Ő azt hiszi, hogy pusztán csak jófejségből vagyok vele rendes, pedig ez nem így van.

2015. dec. 11. 17:55
 1/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem kell egyből elmondanod, hogy szereted. Elég egy apró lépés és, ha azt elutasítja esetleg, akkor dobd be, hogy te is szereted.
2015. dec. 11. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, felejtős !
2015. dec. 11. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
:) :)
2015. dec. 11. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Őszintének tűnsz.

Szerintem megérné. :)

2015. dec. 11. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

nem kell rögtön bevallani, nem tudod hogy reagálna, így hogy most nem is beszéltek

először csak keresd a társaságát, kérj bocsánatot, próbáld megenyhíteni és ha hagyja, mondd el miért kerülted

aztán ha kibékültetek és úgy látod itt az ideje, bevallhatod hogy szereted

én így csinálnám a helyedben

persze el is mondhatod rögtön, lehet beválik, csak kockázatos

2015. dec. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!