Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A tanácsotokat szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanácsotokat szeretném kérni, mit tettem hogy ezt érdemlem?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Soha nem gondoltam volna hogy ide fogok kiírni, de már nemtom mit csináljak,5 és fél éve volt egy kapcsolatom kb 2 hete lett vége, ha nem haragszotok elmondanám hogy miért, szerettem mert mégis vele voltam ennyi ideig, de nap mint nap csúnyán beszélt velem, külső és belső dolgokra is értem, megalázott sokszor, és azt hittem megváltozik de nem változott, most teperni akar hogy mennyire szeret, volt egy barátom egy fiú tudom hogy ezért más talán k-nak tart, de segített tanulni, hozzáteszem nincs sok barátom, és messze járok suliba, szóval ő is pestről jár be oda ahova én, ezért elmentem vele találkozni este 6kor, és hajnal 1-re jöttem haza, kb 10 ig tanultunk, utána beszélgettünk, eleinte tényleg csak barátként néztem rá, de megdobogtatta a szívem, nőnek éreztem magam mellette, annyira boldog voltam, barátom elkezdte zaklatni, hívogatta, majd ezután azt kérte tőlem nevezzük a tanulótársam M-nek, hogy ne írj, ne hívj, ne hívogassatok, esküszöm nem kereslek, úgy érzem hogy teljesen összetört a szívem, és nem akarom zaklatni őt, de nemtom mit csináltam, elmondtam M-nek hogy kedvelem őt, de az ex, még feljött a cuccaiért és én nem hívtam vissza, és szerintem az exem, hívogatta is őt, ezután írta ezt, tudom hogy vannak az embereknek más problémáim amik sokkal nagyobbak ennél, és vannak más fiúk is a világon, de miért kell mindig csalódnom, azt se tudom mit csináltam, mi rosszat tettem.

2015. dec. 10. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet h elege lett a zaklatasbol, nem tudta h lehet tiltani is szamokat, a kis butus.
2015. dec. 10. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, azt tetted rosszul, h nem hagytad ott a baratod, mikor paraszt volt veled.
2015. dec. 10. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Hamarabb ki kellett volna rúgnod az exet. Amúgy ha nagyon zaklat, kérhetsz távoltartásit is ellene.
2015. dec. 10. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

A pontot nem tanultad az isiben? Alig érthető, hogy mit akarsz.

Várj egy kicsit, lépj túl az önsajnálaton, lépj túl az exen, aztán keresd meg megint a tanulótársadat, meséld el neki, hogy hogy történt a szakítás, kérdezd meg, hogy mi történt vele, és mondd neki, hogy szeretnéd tartani vele a kapcsolatot. Ha szeretnéd.

2015. dec. 10. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Első tanácsom az, hogy mielőtt elküldöd a szöveged, olvasd el máskor. Valóban alig érthető, és a ne haragudj, nevezzük M-nek... tök fölösleges zavaró kitérő.

Gondolom, az volt pároddal már szakítottál, lezártad a kapcsolatot. Ha nem, akkor mi köt még benneteket össze?

Kell az neked, hasznodra van?

Lehet, hogy az M-be nem is vagy szerelmes, csak végre emberszámba vettek, és ki voltál erre éhezve.

Tipikus hiba, hogy valaki folyamatosan cseberből vederbe ugrik, kis ideig vonzza, aztán meg kiderül, hogy a másik se jobb. Lehet hogy neked, magadnak is komoly önértékelési hibáid vannak, és erről nem az exed tehet, ő csak szinten tart, hogy maradj a szerepedben.

Szerintem először is zárd le a régi kapcsolatot teljesen, jót tesz egy kis magány, ismerd meg a saját értékeidet különböző helyzetekben, aztán ha már kiegyensúlyozott vagy, akkor vágj bele egy kapcsolatba.

2016. jan. 27. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!