Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A tanácsotokat kérném

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A tanácsotokat kérném

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, élvezem az életet, ezáltal általában bolond vagyok a nap 24 órájában, de nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra. (nem társkeresés miatt írok ide) De sok ok miatt nem jön össze a dolog:

1. Soha nem volt még normális barátnőm, aki 1 volt, az se barátnő volt, legalábbis ő szerinte, inkább 'megkóstoltatta' velem a dolgokat.(nevezzük P1-nek :DDD)

2. Nincs kivel. Akivel én szeretnék (legyen P2), ő 2 éve azt mondja, hogy osztálytársak vagyunk, osztálytárssal nem jár. (pedig P1 az osztálytársunk, és mégis beszélünk az iskolában.) De P2-vel jóban vagyunk, és elmondta nekem, hogy az egyik sráccal az osztályból összejönne. mondom de jó, eddig úgy volt hogy osztálytárs nuku. mind1, veszett fejsze, soha nem jönne össze velem.

3. Nincs kivel ismerkedni sem, és ha lenne úgy is elrontanám, vagy szimplán a bolondságaimmal elriasztanám.

4. Van egy-két kisebb szépséghibám, amin szoktak nevetni, de nekem több hasznom is van belőle :D

Tudom, a gyakorikérdések nem társkereső, de hát valaki csak tud tanácsot adni, hogyan szerezzek magamnak egy csinos barátnőt. Nem maguktól jönnek, de ha én keresek, akkor se jön :)

2013. nov. 1. 02:58
 1/8 anonim ***** válasza:
öregedj pár évet
2013. nov. 1. 02:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj aludni
2013. nov. 1. 03:16
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Éld tovább az életedet, ahogy eddig is. Jön majd P3, P4, P5, P6 ........................
2013. nov. 1. 03:24
 4/8 anonim ***** válasza:
nyulj magadhoz..
2013. nov. 1. 03:59
 5/8 anonim ***** válasza:

15 éves vagy hova rohansz??????

majd lesz csak nem akard görcsösen

2013. nov. 1. 06:34
 6/8 anonim válasza:

Hát szerintem sem kéne erőltetned ezt.. Mármint mégcsak 15 vagy, addig csak flörtölj, hülyéskedj..:D

Ja és szerintem tudni fogok mikor állsz komolyan készen (kb. 18 évesen..) és nem fogod a csajt elrasztani a "bolondságaiddal". :) Addigra megkomolyodsz..remélhetőleg.:D

2013. nov. 1. 08:31
 7/8 anonim válasza:
Küldj képet:D
2013. nov. 1. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is fiatal vagy egy kapcsolathoz. Gyerek vagy még..legyél is az! Hidd el, ha jönnie kell, akkor jön majd a szerelem. Ne gondold azt, hogy lemaradsz bármiről is. 15 évesen én is úgy gondoltam, hogy soha nem lesz senkim, mert esélytelen, hogy normális párt találjak magamnak. Azután rájöttem, hogy mindenkinek más az ízlése. Tehát attól, hogy te valamit gondolsz magadról, még elképzelhető, hogy tetszel a lányoknak. Szépséghiba? Egy kapcsolatra érett ember nem foglalkozik szépséghibákkal.. Amikor erre majd rájössz, akkor talán már érett leszel..

A komoly kapcsolat nem abból áll, hogy csinos barátnőd van! Talán azért nem találsz senkit, mert azzal foglalkozol ki hogy néz ki? Nem ez a lényeg. Elsősorban ne csinos legyen, hanem jó fej, kedves, megbízható és szeressen.. DE EZZEL MÉG RÁÉRSZ. :)

Milyen szépséghibád van?

Tudod, amikor én voltam 15, akkor nekem sem volt párom. Így visszagondolva nem is bánom!

Tölts időt a barátaiddal, hobbiddal, aztán ha úgy lesz, akkor majd jön egy lány, akivel kölcsönös a vonzalom. Addig meg felesleges ezen görcsölni..

2013. nov. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!