Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány nagyon tetszene, és egy hullámhosszon lennétek, eltántorítana az, ha kiderülne, hogy a lánynak szilikonmelle van? 22/L
Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 20:57
11/21 anonim válasza:
én természetes mell párti vagyok, ráadásul a kisebbek jobban tetszenek, mint a nagyok, de ha egy nő normálisan gondolkodik, érdekes és értékes ember, akkor bármilyen mellel elfogadom és ha szeretem, akkor bármilyen mellekkel szeretem. ha pedig ő ettől boldogabb és még el is mondja, hogy miért csináltatta meg szilikonnal, az segíthet megértenem őt és hozzájárulhat, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. persze nem biztos, hogy ezzel kell kezdeni az ismerkedést...
12/21 anonim válasza:
Eltántorítana. Önbizalom nélküli,menthetetlen embernek tartanám.
14/21 anonim válasza:
Ha már vele vagyok egy ideje és úgy mondja el akkor nem, mert nyilván nem olyan feltűnő vagy természetellenes, ha magamtól észre se veszem. Akinek meg feltűnően mű ott meg el lehet dönteni, hogy rányomul-e vki a csajra vagy sem.
15/21 anonim válasza:
#5 Hát ez az egy eset. Mert egyébként nem nagyon tudok egy hullámhosszra kerülni az afféle mentalitású csajokkal, akik általában szilikonmellet csináltatnak. Szóval el sem jutnék odáig hogy kiderüljön. :)
16/21 A kérdező kommentje:
mindig csak a sztereotípiák... ne ítélj, hogy ne ítéltess :) ........
2015. dec. 21. 12:49
17/21 anonim válasza:
Hát azért teljesen más, hogyha betegség miatt műttette meg valaki, mert még mindig lényegesen természetesebben néz ki szilikonnal mint anélkül... Akiről ruhában (és most nem télikabáátra gondolok) nem is sejted, hogy szilikonja van, ott elfogadható lehet, ha volt rá oka. Ha csak kicsi, és így jobb, azért az általában vagy p! csa vagy durva önértékelési problémái vannak és egyik sem kellemes.
18/21 A kérdező kommentje:
igen, utolsó, pont az ilyen esetekre utaltam...
2015. dec. 21. 13:01
19/21 A kérdező kommentje:
konkrétan az én esetemre utalok. egy fejlődési rendellenességnek köszönhetően, nem normálisan fejlődött ki a mellem. (hogy hogyan, azt most nem részletezném) és igen, meg fogom műtetni, hogy végre az alkatomhoz arányos (nem óriási), normális melleket kapjak. csak éppen attól félek, hogy ilyen ítélkező válaszolókkal hoz majd össze a sors. ettől pedig nem tartom magam sem felszínesnek, sem pedig menthetetlennek.
2015. dec. 21. 13:15
20/21 anonim válasza:
Fogd fel inkább szűrőként. Sokan élnek úgy, hogy valójában nincs véleményük, hanem szajkózzák a többiek szerint jónak tartottat, hogy hátha ettől ők is jók lesznek. Ha egyetlen tényből képes messzemenő következtetéseket levonni a személyiségedről, akkor valószínűleg az élet más dolgairól is hasonlóan ítélkezik. Teszteld azért még le 1-2 dologgal, de sanszos, hogy nem ő az, akit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!