Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tud változni az nőideálom/ízlésem egy lány kedvéért?
Fiatal huszonéves fiú vagyok. Van egy lány, akivel kölcsönös volt a vonzalom, de az elejétől kezdve kicsit az volt az érzésem, hogy nem vagyok teljesen biztos a dologban, nem tudom, hogy elég vonzó-e számomra. Voltak dolgok, amik tetszettek rajta, szerettem a mosolyát, a kedvességét, de ugyanakkor voltak olyan dolgok is a külsejével kapcsolatban, amiket úgy éreztem, nem tudok teljesen elfogadni. Ő is kezdő kapcsolatok terén és én is; ő szeretett engem, de nekem mindig volt egy olyan érzésem a háttérben, hogy ha nem tudom eléggé viszontszeretni, akkor nem szabad vele ezt tennem, mert sokat árthatok neki.
Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem akartam őt, csak úgy éreztem, nincs meg bennem az a forróság, nem tudom igazán, lángolóan, rajongva szeretni. Lehet, hogy nem vonzott eléggé, de lehet más oka is, ugyanis depressziós vagyok/voltam. Nem tudom, hogy most jelenleg milyen leírás illik rám, de két éve azzal diagnosztizáltak, járnom kellett terápiára és gyógyszereket szedtem, amit mostanában hagytam abban (és nem orvos tanácsára). Azt hiszem, eleve ilyen alkat vagyok. Kamaszkoromig nem volt semmi gond, de aztán általános iskolában összevesztem a korábbi barátaimmal, és azóta nem találom a helyem, egyfolytában szorongok. Nem halad az életem semerre. Csak túlélem a napjaimat, üresen.
Ez a lány a legcsodálatosabb, legkedvesebb, legtoleránsabb és legbölcsebb, akivel valaha találkoztam. De tudom magamról, hogy most olyan állapotban vagyok, hogy a saját életemet sem tudom rendbe rakni, minden iszonyú erőfeszítésembe kerül, minden miatt szorongok, és csupa rossz döntést hozok. És ha ez a lány őszintén szeret, akkor nem akartam mindennek kitenni úgy, hogy nem vagyok biztos a dolgomban. Össze van minden zavarodva a fejemben. De azt hiszem, a legnagyobb gond mégis az lehet, hogy külsőre vannak dolgok, amik zavarnak vele kapcsolatban. Azt szeretném kérdezni attól, aki tapasztaltabb, mint én, hogy ez megváltozhat? Mármint, ha összejönnék és lefeküdnék vele, ha kialakulna egy szerelem, akkor eltűnnének ezek az elvárásaim, megváltozna az ideálképem, nem zavarnának ezek a dolgok többé? Vagy nem szabad ezt megtennem?
Mi az,ami konkrétan nem tetszik rajta?
Taszít,vagy csak nem a legjobb?
Kedves kérdező!
Te csak simán félsz. Hidd el, csak segíteni tud a lány, ha együtt találjátok meg igazi önmagatokat. Ez a párkapcsolat lényege, fejlődtök egymás által :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!