Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány nagyon tetszene, és egy hullámhosszon lennétek, eltántorítana az, ha kiderülne, hogy a lánynak szilikonmelle van? 22/L
Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 20:57
1/21 RRR válasza:
nem
mint más se
az egész lényeg ,nem a darabok
3/21 anonim válasza:
Nem. Inkább választom a szilikon mellet, mint a folytonos panaszkodást, hogy mennyire nincs megelégedve magával.
4/21 anonim válasza:
Én azért elgondolkodnék, mert aki szilikondudákat csináltat, annak feltehetően önértékelési zavarai lehetnek. Kettő ilyen csajt ismertem, mindkettő kisebbségi érzésből fakadóan csináltatott ciciket magának, de egyikük jelleme sem fejlődött ettől semmit...
5/21 A kérdező kommentje:
és említsük meg az olyan esetet is, amikor valaki azért csináltatja meg, mert mondjuk vmi rendellenességnek köszönhetően nem olyan a melle, mint kellene... szóval nem szabad azt gondolni, hogy csak az üresfejű, tökéletességre törekvő lányok csináltatják meg
2015. dec. 9. 21:03
6/21 Titusztitusz válasza:
Abban a szent pillanatban eltántorítana, amint megtudnám a dolgot...
7/21 anonim válasza:
Nem éreznélek kevesebbnek miatta.
23/F
8/21 anonim válasza:
Ha szeretem és érzem, hogy ő is szeret akkor természetese nekem, hogy elfogadom. Lehet, hogy neki ez egy nehéz döntés volt. Azért örülnék neki ha elmagyarázná miért döntött így. Van aki alapvetően a szilikont szereti, én nem tudom milyen de szerintem nem lehet probléma, viszont úgy tudom, hogy akkor oda kell figyelni néhány dologra.
9/21 anonim válasza:
En szilikonrajongo vagyok hetero nokent. Nekem is az van. Eloszor azt nezem meg a tukorben, aztan az arcom. Egyszeruen mindig megcsodalom a szep szilikonmelleket a nokon meg szajakat, ha eleg nagy es feszes. Azelott is hetero voltam es most is. Egyszeruen szeretem a szepet.
Tehat, ha ferfi lennek, kitoro orommel fogadnam a szilikonmelled. Minden nap sokat simogatnam. Olyan jo a fogasa.
Nincs vele problema. Vegre jol allnak a felsok:) En azota nagyon szeretem magam.
N
10/21 anonim válasza:
igen! bepenészedik majd neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!