Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan reménytelen szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan reménytelen szerelem, ami soha ne múlik el?

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 20:14
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nekem 2 éve tart.....
2015. dec. 5. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem lassan 3 éve tart. A fiú azt mondta nem jövök be neki, de mégis ellenkezőképp viselkedett. Sajnos ez táplál, a mai napig nincs tisztázva a viselkedése, így ez marad is így..
2015. dec. 5. 13:53
 13/16 anonim válasza:
pfúúú de rég akartam ezt megkérdezni gyakorin, bele trafáltál, én 8 éve küzködök vele, egy idő szakba sikerült elnyomnom, de valahogy a sors vagy nem is tudom mi ilyen évente 1 szer kétszer "megtréfál", vagy találkozok vele véletlenszerűen amikor egyáltalán nem jár a fejemben, vagy kirakok facebookra egy számot aminek pont ez a címe és nem azért raktam miatta hanem mert tetszik: What I Did For Love, és egyedül ő lájkolja be, akkor mostani munka helyemen a nem tudom hanyadik fiúja pont ott dolgozik szerencsére külön műhelyben vagyunk de elég ha blokkoláskor látom, vagy egy álmomban előjön csak úgy véletlen nem is gondolok rá, és egyszerűen nem tudom hogy mivel töröljem ki azt az életem legszebb 1 évét...talán azért mert nem ömerőnkből hanem szülői beleszólás hatására romlott el az egész. na mind1 majd egyszer hátha valaki feletteti
2015. dec. 5. 14:43
 14/16 anonim válasza:

2-es: te vagy az, Dávid? :D

Amúgy igen, lehet.

2015. dec. 5. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Főleg az introvertált típusoknál jellemző ez....HA logikusan végigjárod, mint egy külső szemlélő és arra jutsz, hogy az egyetlen kapaszkodó, a "mivan, ha mégis", akkor az nemigazán fog összejönni...ha "csak" ismerősöd face-n akkor blokkolni és törölni, ha találkoztok nap, mint nap....akkor meg tegyél róla, hogy ne, vagy nyeljed....sajnos erre nincsen más ötletem. (Az objekítv gondolatok meg nem fognak szűnni....) Esetleg csalódj benne, hogy fájjon...ha van valakije, akkor direktbe keress olyan fotókat, ahol együtt vannak, vagy élőben légy szemtanúja csókváltásuknak vagy valami....az fájni fog és elindulsz a megfelelő becsapottak útján, aminek a vége, hogy nem akarsz már rágondolni úgy.
2015. dec. 6. 10:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ... nálam pl. eddig nem volt. Ha valakit nem ismerek elég alaposan, akkor egy idő után már kevés az a kép, amit a külsejéből meg egy-két dolgából összerakok. Nálam 2 év volt a leghosszabb plátói szerelem.
2015. dec. 7. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!