Miért szerelmesek néhányan reménytelenül a főnökükbe, vagy az igazgatóba?
Figyelt kérdés
Én a főnökömbe vagyok belezúgva, és ha lenne mellette normális kapcsolatom akkor is a főnököm lenne az akiért teljesen oda lennék. A pasim csak második lenne. A vonzalom kölcsönös de reménytelen a szerelem, mivel a főnökömnek családja van. Gondolom vannak más ilyen esetek is, más nők is belezugnak a főnökükbe. Olyanról hallottam hogy egy gyári dolgozó az igazgatóba zúgott bele és az is reménytelen szerelem volt. Az mondjuk durvább mint a saját főnökünkbe beleszeretni, mivel egy igazgató már nagyon magas beosztású. Miért esik valaki bele főnökbe reménytelenül?2015. jún. 26. 09:02
1/5 anonim válasza:
Pont ugyanazért, amiért a szomszéd srácba, a matektanárba vagy a fogorvosba.
2/5 anonim válasza:
Tekintélyszemély. A legtöbb ilyen nőnek az apjával való kapcsolatában gyökerezik a probléma, szerintem.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát az lehet, mert nekem is rossz volt a viszonyom apámmal. De engem az is beindít hogy a főnök domináns személyiség.
2015. jún. 26. 11:06
4/5 anonim válasza:
A főnök általában domináns, irányító személy, és még pénze is van, persze hogy bejön egy nőnek.
5/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__7..
mintha múltkor még zaklatott volna, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!