Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit csináljak? Ez normális egyáltalán?
Sziasztok!A kérdésem egy "plátói szerelemhez" kapcsolódik.Már régebb óta tetszik egy férfi,de csak egy ideje mélyültek az érzelmeim,mert először csak külsőre tetszett,aztán a személyisége is,meg minden.De ami a porblémám,hogy neki nem mondhatom el hogy mit érzek.Ez is néha csak fájdalmat okoz.De a lényeg,hogy van amikor a találkozásunk után is sírok,sokszor gondoltam rá,meg volt hogy még aludni sem tudtam.Ami a kérdésem lényege: nem fordult még elő,de ha tegyük fel mégis elsírnám magam előtte,akkor mit csináljak?Megkérdezné mi bajom?Ha mégis ez történne velem,akkor mit tegyek?Mondjam hogy nem akarom elmondani az okát,vagy találjak ki egy hamis indokot,vagy valljam be?Még nem sírtam el magam előtte ,legfeljebb szomorú voltam (más okból),ma viszont már kezdtem kicsit érezni hogy "mindjárt elsírom magam".
Mondom,nem volt még ilyen,de..már sztem nem merném biztosra venni hogy sosem történne ilyen(már itthon nem egyszer elsírtam magam,nem biztos hogy egyszer előtte nem történne meg).A kérdés hogy mit csináljak.
Ha kölcsönös lenne ez az érzés, vagy legalább a srác is adna feléd pozitív jeleket, akkor nevezhetnéd szerelemnek szerintem. Inkább ez egyfajta mély ragaszkodás, imádat.
Jobb lenne ha elmondanád neki, mivel ha hazudsz akkor még mélyebbre lököd magad ebben az érzésben. Nincs értelme más indokot kitalálni, ha összeszedted a bátorságod, akkor mond el neki,mivel enélkül nem tudsz rajta túllépni.
Ha ma nem éreztem volna hogy majdnem elsírom magam előtte,akkor nem teszem fel a kérdést.
Ráadásul vannak bókjai,meg kétértelmű viccei,aztán azokkal is néha csak "elszomorít".vagy nem is elszomorít,csak az sem olyan jó érzés.
Mit mondjál?
Az igazat. Mindenkinek ez a véleménye. Mond el neki, könnyebb lesz neked is. Így csak ostorozod magad, aminek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!