Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális érzés ha párkapcsolatban élek, viszont van egy nő aki nagyon érdekel és ha nem lenne párom, családom, biztosan együtt akarnék lenni ezzel a másik nővel?
Nem, egyáltalán nem normális!!
Ha minden rendben menne a kapcsolatodban, akkor nem akarnál másik nőt, csak a párodat!!
Tehát jobb lenne a problémákat megbeszélni a pároddal!
Normálisnak normális, emberek vagyunk.
Ilyenkor érdemes elgondolkodni az okokon, mit veszítene az ember stb.
Nyugi, majd idővel lecsillapszik ez az érzés. Én nő vagyok és ugyanígy voltam nemrég, páromra semmi panaszt nem tudnék mondani, pedig szinte mindenki azt mondja ez csak akkor fordul elő ha valami nem stimmel. Hát nem. Ez csak az újdonság varázsának keveredése azzal a ténnyel, hogy látó emberek vagyunk. De éppen azért mert emberek vagyunk, nem fogunk félrelépegetni. Valamint nálam az is, hogy nem tehetem ezt meg a gyermekemmel...
Nekem mostanra úgy érzem sikerült ezen túllendítenem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!