Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális érzés ha párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális érzés ha párkapcsolatban élek, viszont van egy nő aki nagyon érdekel és ha nem lenne párom, családom, biztosan együtt akarnék lenni ezzel a másik nővel?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem, egyáltalán nem normális!!

Ha minden rendben menne a kapcsolatodban, akkor nem akarnál másik nőt, csak a párodat!!

Tehát jobb lenne a problémákat megbeszélni a pároddal!

2015. okt. 7. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban megcsalni a párom. De ha nem lenne, akkor ezt a nőt próbálnám megszerezni.
2015. okt. 7. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Én mindig akkor "kattantam" rÁ másra mindig amikor a meglévő párom nem éppen azt "adta" amit "kapni" akartam vagyis hiányzott valami. Tehát vmi nem stimmel ott. Persze csak szerintem. Én legalábbis nem veszek észre mást amíg a saját páromat szeretem. Ha már nem annyira klappol akkor bizony nyílik ki a világ... ;P
2015. okt. 7. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Nem szeretem ezeket a ha ez lenne, ha az lenne... Becsüld meg azt amid van, vagy lépj le! Ennyi! (Amúgy szerintem sincs minden rendben a pároddal ezek szerint)
2015. okt. 9. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak normális, emberek vagyunk.

Ilyenkor érdemes elgondolkodni az okokon, mit veszítene az ember stb.

Nyugi, majd idővel lecsillapszik ez az érzés. Én nő vagyok és ugyanígy voltam nemrég, páromra semmi panaszt nem tudnék mondani, pedig szinte mindenki azt mondja ez csak akkor fordul elő ha valami nem stimmel. Hát nem. Ez csak az újdonság varázsának keveredése azzal a ténnyel, hogy látó emberek vagyunk. De éppen azért mert emberek vagyunk, nem fogunk félrelépegetni. Valamint nálam az is, hogy nem tehetem ezt meg a gyermekemmel...

Nekem mostanra úgy érzem sikerült ezen túllendítenem magam.

2015. okt. 9. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!