Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressem meg a barátommal a Karácsonyt és az ünnepeket?
Én imádom a Karácsonyt, úgy nőttem fel, hogy az egész ház karácsonyi díszekkel van tele, világítások mindenhol, ünnepi sütik, zene és hasonlók. Ez a kedvenc ünnepem a szülinapom után.
Neki pedig a Karácsony semmit nem jelent, hiszen nem kapott ajándékokat, mert mindene megvolt, nem voltak karácsonyi ebédek és vacsorák az életébe és neki ez csak egy undorító ünnep, amit gyűlölt egész életében.
Sosem volt normális családja, az anyukája külföldre költözött még 2 éves kora előtt, az apja a munkájának és a nőknek él a mai napig is. Nem volt családja, sem családi ünnepek.
Ez az első Karácsonyunk, amit a lakásunkban töltünk és szeretném, ha mindenből a karácsonyi hangulat áradna. Ma délelőtt megvettem a díszeket és elkezdtem feltenni, közben szólt a zene, meg rendeltem pár mézeskalácsot is, csináltam sütit. És erre közölte, hogy hetekig ilyen helyen kell élnie, megőrül...
18 éves vagyok, nem akarom úgy leélni az életemet, hogy eltűnik a Karácsony belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!