Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha soha többé nem tudok szerelembe esni?
Figyelt kérdés
Eleddig egy lány iránt éreztem szerelmet, de az viszonzatlan maradt. Azóta próbáltam elfelejteni, de nem igazán megy. Már nem érdekel annyira, mint rég, de más se. Az érzelmek nélküli szexnek meg nem vagyok a híve.2015. nov. 21. 18:50
2/3 anonim válasza:
Még találkozhatsz olyannal, aki megtetszik, és szerelmes tudsz belé lenni. Lehet, hogy ez most azon múlik, akikkel találkozol, és nem az első szerelem viszonzatlanságán. Persze neked is nyitottnak kell lenni, de én nem hiszem, hogy ilyen véglegesen kell látni a helyzetet.
3/3 A kérdező kommentje:
Volt azóta olyasvalaki, akibe bele tudtam volna szeretni, de ő is foglalt már régóta :/
2015. nov. 21. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!