Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak Rá gondolok, amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Rá gondolok, amióta megláttam! De nagy valószínűséggel sosem láthatom többé! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 éves Nő vagyok.Voltam már életemben szerelmes,szóval tudom milyen is az... de a munkahelyemen (egy hatalmas multi) pár napja megpillantottam egy férfit,és azonnal beleszerettem! Az igazi szerelem első látásra. Megigézett! Sosem hittem,hogy ilyen létezik,csak a mesékben. Láttam,hogy Ő is oda-oda nézeget felém azért. Sajnos többé nem látom, ugyanis jó messziről jött egy ügy érdekében, és pár óra múlva, amint rendezte, haza is ment a városába. Hogyan tegyem túl magam rajta? Tudom,nevetséges, hisz egyszer láttam, és nem is ismerem,de csak Rá gondolok!

2015. nov. 6. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nevetséges. Van az így, hogy ránézünk valakire, és valami megfog nagyon a másikban. Két dolgot tehetsz. Az egyik az, hogy elfelejted, és, hagyod, hogy ez a hirtelen fellángolás elmúljon. A másik, ha tényleg nagyon megfogott, utána érdeklődsz ki ő valójában. Lehet van párja, esetleg felesége, és akkor szintén veszett az ügy. A másik dolog, hogy nagyon messze van az "ő városa" ? Mert ha esetleg egy olyan távolságon belül, hogy lehetne esélye a dolognak, és szingli, akkor miért ne. :) (Mo-on amúgy sincsenek nagy távok. )
2015. nov. 6. 08:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Randikkal..tudom klisé tipp,de még mindíg jobb ,mint rágódni rajta.

A másik meg,mi lenne ha megkeresnéd facebookon és jobban megismernéd?(lehet bánnád,ha letennél róla)

2015. nov. 6. 08:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd idővel el felejted. Trenírozd magad, hogy nem is tudsz róla semmit azt se van e családja...nem beszéltél vele, szóval bíztathatnálak ezzel a majd bevonzod újra ha hiszel benne, de szerintem inkább ne kínozd magad és ne foglalkozz vele. De ez csak az én tanácsom. Van ilyen bárkivel előfordulhat. De ez első körben amit te írtál csak a vonzalom kategóriájába tartozik...
2015. nov. 6. 08:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit sem tudok róla, valóban. Még a nevét sem,hogy megkeressem. Akkor lehet kiderülne róla pár dolog a profilja alapján.A munkahelyemen nem nagyon kérdezősködhetek,mert borzasztó rosszindulatú emberek vannak. Épp, hogy egy megjegyzést tettem Rá,hogy mennyire jól néz ki,megindultak a találgatások.
2015. nov. 6. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Uuhhh...ezt így tényleg nem lehet.

Ha tudod ki a közös ismerősöd vele akkor,5 perc alatt megtalálhatod az ismerősei közt.

Mire nem jók a közösségi oldalak?:)

2015. nov. 6. 09:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Már kerestem 😢
2015. nov. 6. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak attól az egy embertől kérdezd meg, hogy ki volt ez az illető, aki odahívta hozzátok ügyet intézni. És megkérheted, hogy bizalmasan kezelje a kérdésedet. Nem kellett volna rögtön kiadni magad mindenki előtt. Vagy csak azt kérdezd meg, miért ezt az embert hívtad ehhez az ügyhöz, közelebb nem lett volna valaki? És honnan jött? Ott melyik cégnél dolgozik? Aztán a végén úgy mellesleg megkérdezheted, mi is a neve?
2015. nov. 7. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ennyi idő után megkérdezem hogy mi történt azóta? Lett belőle valami vagy túlléptél a dolgon?
2020. aug. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!