Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat miatt nem aludni?
Figyelt kérdés
Vagy nincs most ilyen nálad, csak szimplán nem bírsz aludni? Akkor mit csinálsz most? (A fő kérdést direkt fogalmaztam így, hogy legyen helye itt...)
# = férfi vagy
@ = lány
Pl. 21@ vagy 24# = életkorod + nemed
2015. nov. 21. 00:18
1/10 anonim válasza:
És ez most mennyivel rövidebb, mint a 21F 24L? :D
2/10 anonim válasza:
álltalában azért nem tudok férfi 23 :)
3/10 anonim válasza:
Van, de nem a legjobb kifejezés rá a szerelmi bánat szerintem.
25#
6/10 anonim válasza:
Hogy ne legyen ciszgender heteronormativitás. :D
7/10 opened paradise válasza:
A kettőskereszten meg lyuk is lenne...
Nem.
Korán van még és fáj a fejem.
Igen,mindenkinek az fáj,ami a leggyengébb...
Meg várok valami csodára.
Csak nem tudom,hogy mire :D
21#
9/10 Kenzo Tenma válasza:
Általában mindig sokáig vagyok fent, de ennek semmi köze a lelki állapotomhoz, egyszerűen ilyen vagyok.
10/10 anonim válasza:
Én emiatt nem is ettem... de mivel nem tudok aludni.... most már éhes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!