Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csillapítsam a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csillapítsam a szerelmi bánatom?

Figyelt kérdés

Olvastam ezzel kapcsolatos tanácsokat pl. "hogy zárjuk ki a rá emlékeztető dolgokat"

De én abban a "szerencsés speciális" helyzetben vagyok hogy heti 2-3x azon a hely vagyok (mert kell) egész nap ahol megismerkedtünk és előtörnek a szép emlék és ilyenkor legszívesebben csak úgy összecsuklanék.

2015. okt. 24. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Több akarat és önuralom, kevesebb önsajnálat.
2015. okt. 24. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Hallgass egy kis Dead By Aprilt (What Can I Say, Loosing You) attól egyedül nem maradsz
2015. okt. 24. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Keresd fel!Miért kell kizárni,ha vk.i normális,találkozik veled,akkor is ha nem viszonozza?!
2015. okt. 24. 13:29
 4/5 A kérdező kommentje:
De nem akar találkozni!
2015. okt. 24. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Közhelynek hangzik, de csak az idő tud gyógyulást hozni a szerelmi bánatra. Ez lehet akár két és fél év (nálam ennyi volt a legutolsó eset óta). Én a lelki elsősegély telefonszámát hívogattam (google-ban megtalálod), és a barátnőimnek panaszkodtam, elég megértőek, de visszacsinálni ne akard azt, amit egyszer véget ért. Foglald le magad, olvassál szép regényeket (olvasd el Tolsztoj Karenina Annáját, biztos ismered, csak még nem olvastad, vagy olvasd el Bronte-tól az Üvöltő szeleket. És hasonló regényeket, ezek most biztosan tetszenének.
2015. okt. 25. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!