Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt akit szeretek más fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akit szeretek más fiúval van mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen nagyon sokat beszélgetünk és meg ígérte hogy vár rám amíg elmegyek hozzá, csak 1 hónap lett volna.. de kitalálta legyünk barátok ... és most van valakije. nagyon fáj és nehezen viselem el.. nem is válaszol nem ír..

Mit tegyek?

Vissza akarom szerezni őt. de ha arra gondolok más öleli és más csókolja..

Más ...

És ez a gondolat meg őrjít ...

Kérlek segítsetek

2015. szept. 3. 09:02
 1/4 Lászlófalvi Eliz válasza:
Szia szerintem fogadd el tudom milyen érzés én is szeretek egy fiút de annak nincs senkije és tervezem elmondani neki amit érzek iránta mióta van együtt a párjával a csajszi?
2015. szept. 3. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha jól értem nem beszélgettél vele még soha, mert virtuális a kapcsolatotok!

Gyógyulást!

2015. szept. 3. 09:06
 3/4 A kérdező kommentje:

2 hónapja vannak együtt :_( ő 27 éves a pasi 40..

de nagyon fáj... Ha belegondolok hogy nem velem van..

2015. szept. 3. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagye békén!
2015. szept. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!