Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám nem engedi hogy járjak a fiúval, akit szeretek. Mit tegyek? 15/L
Figyelt kérdés
Apa meg a srác apukája együtt visznek egy céget és kiskorom óta ismerem a barátomat. Egy éve bevallotta hogy szeret. És énis szeretem nagyon..próbáltuk leplezni és úgy tenni mintha haverok lennénk. De múltkor apa benyitott mikor smároltunk , nincs kulcs az ajtómhoz. Aztán este bejött apa a szobámba és mondta hogy mi nem lehetünk együtt mert is szeret engem meg ugyis minden nap más lánnyal van és nagy a korkülönbség..meg azt is mondta hogy ez rossz fényt vet ráis mert a srác apja majd megmondja hogy milyen könnyen adom magam. Meg hogy nehogy lefekudjek vele mert persze apa szerint ugyis csak azt akarja tőlem és majd az egész cég arról beszél hogy egy loty0 vagyok. Pedig ki se derülne...nagyon szeretem a barátomat mit tegyek hogy vele lehessek. 15/L a pasi pedig 18/F2013. nov. 27. 23:49
1/7 anonim válasza:
Örülj, hogy figyelmeztet az apád!
2/7 anonim válasza:
most a legfontosabb, a józan gondolkodás és az, hogy menjél lefeküdni. Apu voltam és ha még mindig fent vagy megyek át a szobádba kislányom!
3/7 anonim válasza:
Anyád nem tudná meggyőzni apádat? Az indokok fele hülyeségnek tűnik, a másik fele meg önzőségnek.
4/7 fiftififti válasza:
Járjatok, de ne feküdj le vele egyből! Ha szeret simán tud várni, ha hisztizik miatta léptesd le!
5/7 xtazin válasza:
15 évesen még rohadt fiatal vagy , főleg egy 18 éves fiúval, ő màr nagykorú, hallgass inkább apádra. Mi a franc történt a mostani fiatalokkal? Inkább keress egy hasonló korban lévő fiút.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is még túl fiatal vagy. Apukád csak jót akar neked, hidd el. Még annyi minden előtted áll. Ha szeret megvárja azt az időt, amíg te is érettebb leszel kicsit. :)
7/7 anonim válasza:
Ha az apján múlna szüzen halna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!