Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, miért teszitek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért teszitek ezt?

Figyelt kérdés
Most egy szomorú húszas évei közepe fele járó férfi kérdezi ezt tőletek. Miért? Az elmúlt 2 évben 3x voltam igazán szerelmes, mind3 lány aranyos, félénk típus volt. Megismerkedtem velük, nem akartam beleélni magam semmibe ezért óvatos voltam, mind3 eset ugyanaz, a lány szerelmet vallott nekem megcsókolt, romantikus hangulat volt mintha együtt állnának a csillagok és az egész világ azon lenne, hogy összehozzon minket. Megtörtént bevallották érzéseiket és én viszonoztam a lehető legnagyobb kedvességgel, törődéssel és odaadásommal. Eljutottunk oda, hogy hivatalossá tesszük és egyik napról a másikra, eltűntök az életemből, nem szakítotok csak eltűntök és erről a rohadt fb-ról látom, hogy valaki mással jöttetek össze, mert neki ecsetfeje van és agyon photoshoppolt menő szájfényes képei... és én csak összeroskadva nézem, hogy a lány aki tegnap még nekem mondta, hogy szeret ma már másnak írja. Miért? Mindig a legőszintébb magamat adom, nincs senkim, nincs családom, ezért minden szeretetemet a páromnak adnám és ez a hála.. :( miért csináljátok ezt? mit éreztek ilyenkor? :'( úgyérzem ha eltűnnék senkinek sem hiányoznék, egy jelentéktelen folt lettem :(

2015. nov. 5. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Először is, nem minden lány ilyen, meg a legtöbb lány fél az elköteleződéstől, fél szeretni, mondom ezt nőként, jó sok csalódás után, de ne add föl, fogsz egy olyan lányt találni, aki becsülni, szeretni fog téged. Olyan sok nő szeretne ilyen szerető férfit, csak épp nem talál. :)
2015. nov. 5. 23:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, de nagyon nehéz, nagyon félek a csalódástól és ez az ismerkedésbe is belehat nagyon :( félek, hogy újra összetör valaki :S
2015. nov. 5. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Mindenki fél a csalódástól, de pont ezek fognak erőssé és leginkább tapasztaltabbá tenni! Csalódásokról én is tudnék neked mesélni. De túl kell rajta lépni.

Légy óvatos, de határozott!

2015. nov. 5. 23:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtál pár ribit ez van.Hidd el ök nem érdemeltek meg.Azért vannak páwák mellett mert nekik fiú kell nem férfi.
2015. nov. 5. 23:35
 5/12 anonim ***** válasza:

"Eljutottunk oda, hogy hivatalossá tesszük"

Ez mit jelent? Csak nem azt, hogy 2 év alatt 3 nő kezét kérted meg? Mert akkor tényleg veled van a baj.

2015. nov. 5. 23:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Hivatalosat úgy értettem, hogy felvállaljuk, mert azt mondták, hogy egyenlőre ne mutassuk a világ felé azt, hogy mi van köztünk
2015. nov. 5. 23:38
 7/12 anonim ***** válasza:
6: nagyon nem kerek ez a történet. Miért kellett titkolni egy kapcsolatot? Ráadásul nem is egyet hanem talán hármat.
2015. nov. 6. 00:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked is sikerült 2 év alatt háromszor szerelembe esned, most miért a lány a ribi, aki kiszeretett belőled, és másba szeretett bele?

És ez is elég nyomasztó tud lenni: "nincs senkim, nincs családom, ezért minden szeretetemet a páromnak adnám"

2015. nov. 6. 00:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőnek legfőképp azzal van baja hogy szó nélkül leléptek a csajok...még csak annyira sem képesek hogy azt mondják ne haragudj, találkoztam egy másik sráccal és összejöttem vele.

Másrészől kedves kérdező ezek a lányok csak a saját érdekeiket nézték, nem foglalkoztak azzal hogy lógva hagytak téged. Ebből a szempontból nem is annyira gáz hogy megszabadultál pár egoista 3,14-csától, gondolom nem ilyen lányt szeretnél magad mellé.

Nincs ezzel gond ha rosszul esik , valóban nem normális az ha szerelmet vallanak, másnap pedig már egy másik fiúnak mondják ugyanezt, mindenkinek rosszul esne. Jogosan teszi fel az ember ilyenkor a kérdést , megbízhatok egyántalán a következő csajba aki szerelmet vall majd?

2015. nov. 6. 00:51
 10/12 Költőnő? ***** válasza:

hát azért háromszor ugyanaz... Meghallgatnám a másik oldalt is.

Kicsit fura, h mindig koppra ugyanúgy és ugyanaz történik hiszen ez úgy hangzik, mintha ugyanazok a lánykák lettek volna. Nem hinném, h kizárólag ők lennének a hibások.

Már csak a stílusodból túl szélsőségesnek tűnsz és ez nekem nyomasztó.

2015. nov. 6. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!