Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért teszitek ezt?
Figyelt kérdés
Most egy szomorú húszas évei közepe fele járó férfi kérdezi ezt tőletek. Miért? Az elmúlt 2 évben 3x voltam igazán szerelmes, mind3 lány aranyos, félénk típus volt. Megismerkedtem velük, nem akartam beleélni magam semmibe ezért óvatos voltam, mind3 eset ugyanaz, a lány szerelmet vallott nekem megcsókolt, romantikus hangulat volt mintha együtt állnának a csillagok és az egész világ azon lenne, hogy összehozzon minket. Megtörtént bevallották érzéseiket és én viszonoztam a lehető legnagyobb kedvességgel, törődéssel és odaadásommal. Eljutottunk oda, hogy hivatalossá tesszük és egyik napról a másikra, eltűntök az életemből, nem szakítotok csak eltűntök és erről a rohadt fb-ról látom, hogy valaki mással jöttetek össze, mert neki ecsetfeje van és agyon photoshoppolt menő szájfényes képei... és én csak összeroskadva nézem, hogy a lány aki tegnap még nekem mondta, hogy szeret ma már másnak írja. Miért? Mindig a legőszintébb magamat adom, nincs senkim, nincs családom, ezért minden szeretetemet a páromnak adnám és ez a hála.. :( miért csináljátok ezt? mit éreztek ilyenkor? :'( úgyérzem ha eltűnnék senkinek sem hiányoznék, egy jelentéktelen folt lettem :(2015. nov. 5. 23:18
11/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem lehet 2 év alatt háromszor igazán szerelmesnek lenni. Az max fellángolás. Nekem picit úgy tűnik, hogy nagyon vágysz már egy párkapcsolatra, és lehet ezt érezték meg a lányok, és picit már sok voltál. Nagyon sajnálom, hogy egyedül maradtál, de nem lehet a szereteted rázúdítani valakire. Kicsiben kell a lángot szítani eleinte. Az, meg, hogy ez valóban szerelem, ezt majd az dönti el, ha már legalább egy fél éve együtt vagytok. Ne legyél elkeseredve. Éld az életed, és majd jönni fog az a lány, akinek jönnie kell. De először tanulj meg egyedül boldognak lenni. Mi a helyzet a barátokkal ? Hobbival ?
12/12 anonim válasza:
Valahogy nekem hihetetlen, hogy két év alatt 3 lány vallott szerelmet, majd mind a három szó nélkül eltűnt, ám ha mégis igaz, akkor az nem lehet a véletlen műve. Vagy te vonzod be ezeket az éretlen lányokat, mivel magad is éretlen vagy, vagy a viselkedéseddel váltod ki, hogy a lányok menekülnek előled. Ha ilyen rövid időn belül háromszor is megtörténik ugyan az, akkor ezen el kellene gondolkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!