Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem gondoltok bele, ha megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gondoltok bele, ha megcsaljátok azt akit igazán szerettek, akkor már soha többé nem lesz bizalom, és elveszítitek az akit szerettek?

Figyelt kérdés

2015. nov. 20. 12:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Akit igazán szeretek, azt nem csalom meg!
2015. nov. 20. 16:17
 22/26 anonim ***** válasza:
46%
Elmesélem a hölgyeknek, hogy mondtam annak a barátnőmnek akik fűvel-fával megcsalt, hogy miért kell átverni és titkolózni, miért nem veszünk be párt,férfit harmadiknak. Az volt a válasz, hogy ő úgy nem élvezi, titokban szereti csinálni, meg ő egyszerre sok férfiba is tud szerelmes lenni. Az a baj veletek, hogy a vallás és régi társadalom belétek nevelte, hogy a megcsalás olyan mint a gyilkosság és csak a házasság a normális életforma. Az ember nem monogám, hanem poligám. És én simán lennék egy nyitott kapcsolat párcserével életünk színesítésére de látjátok ezt még egy általatok ri_ancnak titulált laza nő sem akarja. Vagyis ez kilőve... Otthon mindig rágom a párom száját, hogy több csók és szex kellene de nem nagyon látok semmi javulást és törekvést erre. Nem fogom elhagyni őket, mert ők az életem értelmei, de sokkal jobban örülnék ha nem ilyen társadalmi kapcsolati rendszer lenne mint ami van...
2015. nov. 20. 17:24
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Eleve,akit szeretünk nem csaljuk meg mert nem akarunk Fájdalmat okozni sem embertelenné válni.
2015. nov. 20. 18:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok már tini, párommal már jó ideje együtt élünk teljesen a saját lábunkon állunk, de még most sem tudom, hogy számíthat többet valakinek egy orgazmus mint a párja.

Lehet csak nekem furcsa ez, én csak érzelmekkel tudok szexualitást elképzelni. Ha olyan baj van amit nem tudunk megoldani akkor szakítok. Mindíg ehhez tartottam magam. És remélem a jövőben is így lesz.

2015. nov. 20. 18:56
 25/26 anonim ***** válasza:

2: " 3-4 év után már nem érdeki a nagy többséget a szex ez itt a gond"

A nő mindig a férfira reagál. Mit nem adsz meg neki most, amit az elején megadtál?

38 évesen ilyen alapigazságokat már tudni illene.

2015. nov. 21. 20:00
 26/26 anonim ***** válasza:

"Otthon mindig rágom a párom száját"

Nem rágni kéne, hanem művelődni a témában, hogy mitől érzi magát szeretve, mire reagál szexszel!

Még a Youtube is csurig van az infóval, csak nem KAPNI kell akarnod, hanem ADni, és máris eszedbe jutna, milyen infót kell szerezz és honnan.

De te csak elvenni és zsákmányolni és kapni akarsz!

2015. nov. 21. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!