Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évvel volt idősebb, illetve hány évvel volt fiatalabb hozzád képest a legidősebb, illetve legfiatalabb személy, akivel eddig komoly kapcsolatod volt? Ekkor hány évesek voltatok?
Mikor összejöttünk, én 16 éves voltam (és szűz), a fiú pedig 24. Nem vállalt fel engem a nyilvánosság előtt, lelkileg padlón volt,nagyon magányos és céltalan volt akkoriban az élete,nem tudta mit kezdjen magával. Én vetettem véget a kapcsolatunknak,mert csak a lelki szemetesládájának használt, nem partnereként tekintett rám. Hajtott a szexre is,de nem engedtem neki. Igazából arra kellettem neki,hogy legyen valaki,akivel elvan,és addig sem kell önmagán,az elcseszett életén gondolkoznia. Számomra az volt a leg sértőbb,hogy nem vállalt fel,csak a sötétben,kihalt utcákon volt hajlandó velem sétálni.
27/l
Nálam a pasi javára 1-6 év a szórás, tehát nálam 1-6 évvel idősebbek voltak, akikkel volt vagy alakul(t) valami, egyiknek sem a korkülönbség miatt lett vége. Nálam fiatalabb nem volt, próbálkozás volt, de ez a felállás nekem nem megy.
Nő vagyok.
Legfiatalabb - 2 ev volt koztunk, en 19, o 17. Alapvetoen nem a korkulonbseg volt a baj, azert mentunk szet, mert o meg szuz volt, amikor osszejottunk, es 3 ev utan rajott, ki akar mast is probalni.. meg is tette.
A legidosebb a mostani baratom, 7 ev van koztunk a javara. Felnott korban mar szerintem amugy sem akkora nagy tema a korkulonbseg, minden szuperul mukodik.
26/N
Exem 7-tel volt idősebb: 21-28 amikor megismerkedtünk, 23-30 amikor összeházasodtunk. 15 évig voltunk együtt a válásnak semmi köze nem volt a korkülönbséghez.
Jelenlegi párom 6,5 évvel idősebb, két éve vagyunk együtt.
Legnagyobb korkülönbség 25 év volt, de az csak pár hónapos szexpartner volt, én 36, ő 61 (kb. negyvenesnek nézett ki).
Ezen felül volt tartós kapcsolatom 10 évvel idősebbel is.
Alkalmi kapcsolatok is rendszerint idősebbek voltak, egy fiatalabb volt, de ő prosti volt.
Negyvenes férfi vagyok.
Mindig nálam idősebb férfiakkal volt kapcsolatom. A legnagyobb korkülönbség 24 év volt (akkor én voltam 21, ő 45). Akkor léptem ki egy 3 éves kapcsolatból, ő volt az aki támogatott, vigasztalt mikor szomorú voltam. Úgymond apáskodott, erre én is rájöttem illetve arra is, hogy hosszútávon ez nem működhet. 3 hónapig voltunk együtt. A korkülönbség miatt lett vége
A jelenlegi párom 8 évvel idősebb.
22/N
Legfiatalabb 4 évvel volt idősebb nálam, 20 éves voltam akkor. Legidősebb 13 évvel, szintén 20 éves voltam (tart azóta is). Több kapcsolat nem volt.
28n
Mindig nálam idősebb párom volt, minimum fél évvel, de idősebb (oké, ezt már egykorúnak mondom én is, na). A legnagyobb korkülönbség a jelenlegi párommal van, ő 7 évvel idősebb nálam. Pont az a helyzet, mint az egyik korábbi válaszolónál, 21 és 28 voltunk a találkozásunkkor. A korkülönbség nem okoz problémát.
Egyszer próbáltam fiatalabbal "járni", de ez még tinikoromban volt, 19 voltam és a srác meg 16. Felnőttként már 3 év az én javamra nem biztos, hogy probléma lenne, de ott még nagyon az volt. Határozottan állíthatom, hogy a korkülönbség miatt lett vége (bár nem is volt minek véget érnie, 2 hétig tartott a nagy együttlétünk). Meg egy nálam egy évvel fiatalabb srác vette el a szüzességem, de ez csak egy alkalom volt, nem jártunk.
23/N
#8:
Csak nálunk fordítva volt :-D Én férfiként voltam 21 és a párom volt 28 :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!