Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnél egy olyan húszas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan húszas éve közepén levő férfival akinek te lennél az első barátnője, nem azért mert élettelen volt, hanem kereste a számára megfelelőt?

Figyelt kérdés
Többen jönnek azzal, hogy jobb ha valaki tapasztalt, de mi van akkor, ha tényleg nem érte be bárkivel, hanem kereste azt a lányt aki számára egy igazi partner és mellé fejlesztette önmagát, a párkapcsolat miatt, hogy ne okozzon gondot rutintalanság.
2015. nov. 18. 15:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Attól függ mit jelentenek neked azok a nagy harapások az élet nevű tortából:)?
2016. márc. 14. 20:28
 32/45 anonim ***** válasza:
Mert ha azt, hogy többet harapjunk akár a rosszabb ízűből is akkor azt minek megkóstolni egyáltalán:))?
2016. márc. 14. 20:30
 33/45 anonim ***** válasza:
Igen, ez nem lenne gond. A kérdés az, hogy Neki mennyire van szüksége rám, mennyire kellek számára. Ezek viszont nekem fontos dolgok.
2016. márc. 26. 23:42
 34/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Van kedved ismerkedni?

2016. márc. 26. 23:53
 35/45 anonim ***** válasza:
Persze. Sőt!
2016. márc. 27. 00:07
 36/45 anonim ***** válasza:

Igen!

Nem a múlt számít. Hanem az, hogy szeressen.

Jobban meg is bízok abban, aki nekem tartogatta magát, mint abban, akinek csak egy vagyok a több tucat közül.

2016. márc. 27. 00:08
 37/45 anonim ***** válasza:
Ha szimpi lenne,hogyne.Csak ne legyen annyira görcsös.
2016. márc. 27. 01:34
 38/45 anonim ***** válasza:
Én abban egyetértek a 21-essel, hogy sok mindenből kimaradtál így. Egy párkapcsolatban nem csak a párkapcsolatokat ismered meg, hanem a másik felet is, mert sima ismerkedésnél nem juthatsz olyan mélyre, mintha együtt jártok vagy akár együtt éltek. Tehát mélyrehatóbb ismereteid nincsenek a nőkről. Ugyanígy, saját magadnak is új oldalait ismered meg egy kapcsolatban, új igényeket, vágyakat, érzéseket és helyzeteket tapasztalsz, ezáltal jobban megérted magadat is. Én az a típus vagyok, aki a gyakorlatot az elmélet elé helyezi, és tapasztalással tanul, nem tudnék olyannal lenni, aki "könyvekből tanul a nőkről". De nincs ezzel gond szerintem, nem vagyunk egyformák.
2016. máj. 10. 12:54
 39/45 anonim ***** válasza:

nem teljesen vagyok első barátnő, de azért leírom :)

párommal (26) 2015. dec. 6-án ismerkedtünk meg. Én túl voltam egy több éves és egy 2 hónapos kapcsolaton. Neki több "kapcsolata" volt, de csak a szexről szóltak, mert viselkedésre semmibe vette őket. Leghosszabb kapcsolata 25 éves koráig fél éves volt. Most velem van 5. hónapja (holnap lesz :)) ), és állítása szerint nem is szeretne változtatni a dolgokon. :)

Engem az nem igazán zavart, hogy nem volt előttem olyan, akivel tervezet volna, hanem inkább a szexpartnerek. Mert tudom, hogy én annyit nyújtani nem vagyok képes neki, mint ők. De hát majd kiderül..:) 20L

2016. máj. 11. 17:55
 40/45 anonim ***** válasza:

Kicsit régi a kérdés, de azért válaszolok. Talán még olvasod kérdező.

Én így jöttem össze a férjemmel. Szóval alapvetően igen. Annyi különbséggel, hogy ő fiatalabb volt, még épp nem volt 21 amikor összejöttünk. De ha ilyen lett volna amilyen, csak épp 25 éves, akkor is összejöttem volna vele, mert olyan amilyen:) Őt kerestem mindig is, csak sajna nekem előtte voltak kapcsolataim. Nem voltam elég türelmes.

Mindegy, a múlton már nem tudok változtatni. Összejöttünk, és házasság lett belőle, viszonylag hamar. Amúgy 6 éve vagyunk együtt. Semmilyen kapcsolata nem volt előttem. Semmire nem kellett tanítani. Ő mutatott nekem olyasmit amit addig egy magát tapasztaltnak mondó pasi sem volt képes adni. Igen, orgazmusról beszélek.:)

2016. jún. 3. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!