Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik első látásra szerelem?
Van egy fiú,akibe már akkor beleszerettem,amikor elösször megláttam. Szoktunk találkozni,de nem sokat beszélünk egymással.Azt se tudom,h én tetszem-e neki,vagy hogy hogyan érez.De én folyamatosan csak rá gondolok.
Mi a teeddő,közelítsek felé lassanként? vagy felejtsem el?
NEM
Amíg nem ismered a másikat, addig az ismeretlen tulajdonságai helyére a saját idealizált férfiképed tulajdonságait képzeled, és abba leszel szerelmes. Akkor vagy szerelmes, ha megismered, és minden jó és rossz tulajdonságával együtt is elfogadod, szereted és tiszteled.
Létezik, mindkét fél részéről.
4 évvel ezelőtt egy közös ismerős posztja alatt váltottunk pár mondatot, majd privátban találkozót beszéltünk meg (neki megvolt egy sorozat, amit kerestem, és felajánlotta, hogy lemásolhatom). Az első komment-váltás után kb 1 héttel találkoztunk, de addig semmi beszélgetés, semmi ismerkedés nem volt köztünk, nem amiatt kezdtünk el levelezni. Megláttuk egymást, mindketten mintha kaptunk volna egy jó kis gyomorszájon rúgást :P Lemásoltam a sorozatot, egész este beszélgettünk, és még akkor este elhívott vacsorázni. Utána haza mentünk, majd 3 nap múlva elhívott koncertre, a koncert után már nála aludtam, és azóta is együtt vagyunk :P Mi ez, ha nem szerelem első látásra :D
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!