Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiu mibol donti el, hogy en vagyok az igazi?
Ez egyénfüggő.
Vannak fiúk, akik azt választják, akit a legkönnyebb megszerezni, mert nem hajlandók túl sok energiát fektetni az ismerkedésbe, udvarlásba. Nekik kb. mindegy, csak nő legyen.
Vannak, akik kizárólag külső alapján választanak, teljesen mindegy, hogy ki milyen személyiség, mennyire működőképes vele a kapcsolat, nézzen ki jól, és ennyi.
És vannak, akik tisztában vannak azzal, hogy mire vágynak, tudatosan ezt keresik egy nőben. Azt választják, aki a lehető legközelebb áll az elképzeléseikhez, és akivel jól érzik magukat.
(Én nőként az első két típust saját magam számára nem tartom opciónak, tehát nálam elvárás volt, hogy a páromnál igenis legyen magasan a léc, mert így tudhatom, hogy nem azért van velem, mert "ez jutott", hanem azért, mert tényleg rendelkezem a számára fontos tulajdonságokkal. És fordítva is igaz: nekem nem "bárki" kellett, hanem olyan valaki, akivel tényleg jól tudunk működni hosszú távon is.)
#3-mas
Akkor a volt barátomnak én voltam az igazi! xD
(bocsi az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!