Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány Boldog párkapcsolatban él, akkor ritkábban borotválja a lábát?
Nálam ez évszak és nem kapcsolat függő :D
Borotvával szőrtelenítek, kb 10 perc mire mindenhol leszedem a szőrt, így nyáron max 2 naponta, télen viszont van hogy csak 2 hetente. Ja, mindenhol szőke vagyok így igazán nem is látszik akkor sem mikor már hosszabb (3-4mm) max csak tapintáskor érzik, de nem szúr, elég puha vékonyszálú (mint a hajam sajnos) :) Van párom 2 éve, együtt is élünk, soha egy panasz nem volt a módszeremre.
25/L
Én nem tudom magamról elképzelni, hogy így belekényelmesednék egy kapcsolatba. Magam miatt is borotválkozom, nem csak a pasi miatt.
EZzel szemben: minden 30+os kolléganőm azt mondja, hogy télen, mikor hosszúnadrágot hord, nem nagyon borotválkozik. És meglátom majd én is, hogy az élet így működik.
EZ persze nem reprezentatív felmérés, csak 4 ismerős...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!