Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h együtt voltam egy fiuval terhes vagyok töle de egyáltalán ne szeretem még van h idegesit is mikor meglátom szüleim szerint együtt kell h legyek vele mert a gyerek apja mit tegyek?
Hát, ebből párkapcsolat már nem lesz, viszont, gyerektartással még JÓL megfejheted.
26/F
Noren, ne hogy azt hidd, hogy ebből olyan hű de nagy gyerektartást ki tud szedni. Szerintem a pasi jobb esetben is alkalmi munkás, vagy opsi egy szalag mellett. Nem csodálkoznék, ha most maradt ki a suliból, vagy még suliba jár.
Átgondolt, megfontolt döntéssel három ember élete van elcseszve... gratulálok.
Hogyan védekeztetek ? Csak mert a "kimosom magam", "hőmérőzök", "megszakítom" az nem egyenlő a védekezéssel. Ha nem akarok gyereket valakitöl akkor gumi és punktum.A mikrodózisú tablettától is úgy teherbe lehet esni mint a huzat ha később veszed be (akár egy órával) vagy valamilyen más gyógyszert szedtél be mellé... A guminak van reálisan a legkevesebb esélye, ha betartod a használati utasítást, és meggyőződtél róla hogy nem szakadt ki akkor kb gyakorlatilag 0.
Egyébként meg : nem, nem kell együtt maradnotok. Ha igazán szereted a gyereked akkor megkiméled attól hogy egy puskaporos légkörben nőjön fel otthon. Inkább adj egy esélyt arra hogy ha párként nem is funkcionáltok, különálló szülőkként még simán van erre lehetőség. Ha mindketten megtaláljátok a párotokat akivel tényleg jó együtt, és a gyereken nem vitatkoztok, tehát tudja hogy van apja meg anyja csak éppen nem élnek együtt, az neki is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!