Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve együtt vagyok a barátommal és még mindig nem jutunk el oda, hogy össze költözzünk de pasis hülyeségire van pénze és ideje Lehet az a baj, hogy még mindig nem akkar el költözni otthonról pedig?
Megkérdezted már, hogy össze szeretne-e költözni, vagy csak várod, hogy kitalálja a gondolataidat?
Ha már említetted neki és ő nem akar, akkor megkérdezted tőle, hogy miért?
Kèrdeztem már ma reggel telefonon hogy mièrt nem akkarsz mèg mindig össze költözni válasz nincs miből
èn cukrász vagyok ő burkoló
És tényleg nincs miből? Az egy dolog, hogy van kocsija..
Mennyit keres ő, mennyit te, és merre laktok? Budapest? Vagy vidék? Mert ez sem mindegy a lakásárakat tekintve.
Ezesetben neki ez így kényelmes.. otthon bőven félre tud tenni, te is ott vagy neki mikor kellesz, de annyira azért nem vagy fontos neki, hogy összeköltözzetek. Ezt gondolnám így elsőre.
A helyedben leülnél vele beszélgetni és rövid időn belül ultimátumot adnék neki, mert láthatóan nem gondolja most komolyan veled a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!