Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
Mit kell tenni azért hogy valaki magabizto legyen?Fugg a környezet viszonytagságairol is.akit állandoan leszolták gyerekkorába abból mien nö válik? Meg pl akit majdnem megeröszakoltak kislányként abbol mien felnött lessz sérült azt gondoltam de pszichologuson kivül mit kell tenni? és akinek nincs pénze a változásra az hol kezdje ha senkivel nem tudd beszélgetni,mert nincsenek barátai sem.Nagyon zárkozott,amugy felnött nöröl lenne szo.sehova se jár.Nincs munkahelye sem.Nagyon nehezen jönn össze a munka is.KÉRLEK SEGITSETEK

#BARÁTSÁG.ÖNBIZALOM.ÖNÉRTÉKELÉS.SZÉPSÉG
2015. nov. 9. 19:24
 1/3 A kérdező kommentje:
SZERETNE Ö IS UGY ÉLNI MINT MÁS VIDÁM LENNI ÉS SZÉP,ÖLTÖZKÖDNI MINT MÁS.
2015. nov. 9. 19:27
 2/3 anonim válasza:
Első lépésként el kell neki hinnie, hogy LEHETSÉGES változtatni. Ha ez megvan, első apró lépés pl. lehet az is, hogy vesz (pl. turiban) 1-2 neki tetsző, klassz ruhadarabot, szép bizsut, stb. Ez már ad egy jó közérzetet, kicsivel több önbizalmat, és ha hisz tovább, hogy KÉPES változtatni, akkor belekerülhet egy pozitív lelki folyamatba, és az ilyen apróságok tovább növelik az önbizalmát, és ha önbizalma lesz, könnyebben tesz szert barátokra, jobban bele mer vágni építő jellegű tevékenységekbe.
2015. nov. 13. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a pénzhiány miatt nem szeretnél pszichológushoz menni. Értem én, hogy nehéz, de mindenekelőtt a munkahely problémával kezdeném. Aztán szépen beindul a folyamat, mert tudsz majd pénzt spórolni és ezt azt megengedni magadnak.Ja azt is javasolnám, hogy ismerd meg magad és a legfontosabb ... tégy olyan dolgokat amiktől nagyon félsz, mert így bebizonyítod magadnak, hogy bátor vagy és ha akarsz bármit meg tudsz tenni. Megkérdezhetem ,hogy hány éves vagy... Sok sikert és bátorságot!!
2015. nov. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!