Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 Éve vagyok együtt barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 Éve vagyok együtt barátnőmmel. Nagyon szeretem meg ő is engem de ugy érzem nem én vagyok az igazi számára mert tudom hogy nem tudom megadni neki azt amire vágyik :/ mit tegyek hogy ne érezzek így? Mit tanácsoltok 21/F

Figyelt kérdés
Szeretjűk egymást nagyon össze is költöztünk 5 hònapja de egyre jobban szeretne gyűrűt (esküvőt) meg babát de sajnos nem tudom elvenni mert gondjaim vannak és nem akarom hogy igy őt is terhelje a picit meg az anyagi helyzetem miatt nem tudom megadni. Ugy érzem hogy ő jobbat érdemel nálam aki megadja neki mindezt de nem akarom elvesziteni se. Mit tegyek hogy ne érezzek így?
2015. nov. 9. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj, ha MAJD szeretne esküvőt meg babát (legalábbis én sehol sem olvastam, hogy a lány moströgtönazonnal akarja mindezt). Éljetek még együtt 1-2 évet, dolgozzatok és ha minden klappol, akkor kérd meg a kezét. Nem kell a következő héten már feleségül venni, másnap meg már babát csinálni. Majd szépen sorjában.

De a hozzáállásodon tényleg változtatni kellene, ne görcsölj erre rá, inkább örülj a jelennek és hogy szeretitek egymást.

Amúgy nem értem egyes válaszolókat, miért bűn az ha a lány esküvőt akar majd meg babát? Talán nem ez az élet rendje? Az meg hogy keresse meg a rávalót, hát pff, egy kicsinyes kölök aki ilyet ír, tán a gyereket csak az anya akarja, csak az anya csinálja meg? Felnőve is csak az anya gyereke lesz, mert ő kereste a rávalót? No comment...

2015. nov. 9. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves 7tolsó.Nekem úgy jött le,hogy ez a nő azonnal akar mindent.Nem csak azt kell elvárni,hogy a pasi mindent megteremt,a lány meg szinte gyerekként babázik,mert ez az álma.A kérdezőnek is úgy kellene hozzáàllni,hogy közösen dolgozzanak meg a jövőjükért,ne csak mindent a nő elé tegyen,mint egy királykisasszonynak.És igen,többnyire a nők nagy álma a gyerek,a kérdező sem írta,hogy vágyna rá,csak azt,hogy a nője akarja.
2015. nov. 10. 00:59
 13/13 anonim ***** válasza:
"Babával ajándékozzam meg"? Ezt egy férfi írta? Te eszemenet őrült, nem a férfi hordja 9 hónapig azt a gyereket és szenved a szüléssel, te agyament! A nő ajándékoz meg Téged egy babával... Úristen milyen felfogású emberek vannak... Egyébként: keress jobb munkahelyet, nem számít, hogy hány hónapig tart a keresés, költözzetek el (eleinte lesztek albiba) és kész. Először erre gyűjtsetek. Először találjatok egy adott helyen munkahelyet, aztán keressetek albit, ennyire egyszerű. Csak sok töketlen nem mer belevágni! Utána még vártok 2-3 évet, összeteszitek a pénzt és kész. Mi is otthon elmentünk dolgozni, pár hónap alatt összegyűjtöttünk annyi pénzt, hogy eltudjunk egy közös albiba menni, de már közben meg volt a munkahely, onnantól kezdve nem volt gáz. Nyáron lesz az esküvő, az összeköltözésnek meg 3 éve... Lesz majd autó, ház, baba. De szépen lassan felépítünk vek alatt minden. 30 éves korunkra mindenünk meg lesz. Ne legyél már ennyire töketlen tényleg!
2015. nov. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!