Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, akinek már volt "szerelem első látásra" élménye, és Ő lett az igazi vagy sokáig együtt voltak?
Figyelt kérdés
Mesélnétek róla?2013. okt. 24. 10:18
2/8 anonim válasza:
Volt. Sokáig együtt voltunk. Nem vagyok nagy mesélö.
3/8 anonim válasza:
Igen, még amikor első osztályos voltam. Versenyeztette a fiúkat, de nekem nem is kellett érte. Ő volt a szerelmem, mi pedig szerelmesek voltunk. Aztán amikor felsősök lettünk volna, átíratták egy másik suliba :)
4/8 anonim válasza:
Volt már ilyen élményem,de nem sokáig voltunk együtt!
5/8 anonim válasza:
igen, 1 hónap után szépen kidobott magyarázat nélkül, csak mert olyanja volt. ennek már egy jó ideje, de nem akarok többet ismerkedni!!!!! egy utolsó sz.ar alak, remélem élve eltemetik majd.
6/8 Zakathol válasza:
8 évig voltunk együtt. Mivel azonban első kapcsolat volt, a kapcsolatunk alatt végig azt hittem, hogy Ő az igazi, de miután szakítottunk rájöttem, hogy gyakorlatilag pont az ellentéte - már csak azért is, mert szakítás után totál kifordult magából, és az összes olyan dolgot megcsinálta amit szívből utálok az emberekben :D
7/8 anonim válasza:
igen még mindig pedig mult évben láttam elösször úgyhogy szerintem van
8/8 anonim válasza:
igen, volt, 2 évig tartott :)
de örülök, hogy már nincs velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!