Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pár nap után kimondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nap után kimondta, hogy "szeretlek". Nálatok ki és mennyi idő után mondta először?

Figyelt kérdés

A barátom 22 éves, én 20. 2 hónapja dolgozunk együtt, az első perctől kezdve nagyon jóban vagyunk. Nem rég elmondta, hogy mikor először meglátott tetszettem neki, de a főnökünk a legelején tiszta mindenkivel, hogy házi nyúlra nem lövünk. Próbáltuk mindketten visszafogni magunkat, de kedden mikor végeztem ki jött velem a parkolóba és azt mondta, hogy eddig birta, nem érdeklik a következmények...és megcsókolt.

Azóta titokban mindennap találkoztunk munka után és tegnap nálam is aludt. A mellkasán feküdtem, a szívverését hallgattam és egyszer csak azt mondta, hogy nagyon szeret. Egyébként én úgy érzem, hogy ennyi idő alatt megszerettem, és bár még szex nem volt (azon kívül kb.minden) de azt hiszem ez lehet komoly, hosszú kapcsolat is, csak a titkolózástól tartok kicsit.

Eddig még minden barátom elöszőr írásban "mondta", vagy én mondtam ki először.

Kíváncsi vagyok, hogy másoknál milyen volt az első vallomás.(?)

2015. nov. 8. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem esélyes, hogy le fognak pontozni, de én nem tudom egészen addig kimondani amíg pontosan úgy nem érzek valaki iránt. Ezért nem is szeretem, hogyha idő előtt mondják ki. Volt már aki egy hét után, tőle amúgy is agyrémet kaptam és nem tudtam viszonozni. Volt akinek én mondtam ki először és akkor is csak véletlenül, egy: "jajj de szeretlek amikor ezt csinálod velem" mondat teli iróniával, akkor az első barátom a legelső csókunknál mondta ki magától, aztán nem is olyan rég egy srác volt hogy úgy mondta, hogy beleszőtte a mondataiba, hogy "na tudod hogy szeretlek mikor ezt csinálod" meg ilyesmi. Szóval idáig egy kivétellel mindenkitől én kaptam meg elsőként és szóban. :)
2015. nov. 8. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Én elég hamar beleszerettem a páromba,mondhatni szerelem voltelső látásra nálam és mint kiderült nála is.Viszont még egyikünk sem mondta ki az akkor,persze a jelekből lehetett érezni azért.Vicces volt mikor később beszéltünk róla,hogy már az elején ilyen hatással voltunk egymásra.Persze ha csak én éreztem volna így ő még nem vagy csak később biztos nem vallom be :)
2015. nov. 8. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!