Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap után kimondta, hogy "szeretlek". Nálatok ki és mennyi idő után mondta először?
A barátom 22 éves, én 20. 2 hónapja dolgozunk együtt, az első perctől kezdve nagyon jóban vagyunk. Nem rég elmondta, hogy mikor először meglátott tetszettem neki, de a főnökünk a legelején tiszta mindenkivel, hogy házi nyúlra nem lövünk. Próbáltuk mindketten visszafogni magunkat, de kedden mikor végeztem ki jött velem a parkolóba és azt mondta, hogy eddig birta, nem érdeklik a következmények...és megcsókolt.
Azóta titokban mindennap találkoztunk munka után és tegnap nálam is aludt. A mellkasán feküdtem, a szívverését hallgattam és egyszer csak azt mondta, hogy nagyon szeret. Egyébként én úgy érzem, hogy ennyi idő alatt megszerettem, és bár még szex nem volt (azon kívül kb.minden) de azt hiszem ez lehet komoly, hosszú kapcsolat is, csak a titkolózástól tartok kicsit.
Eddig még minden barátom elöszőr írásban "mondta", vagy én mondtam ki először.
Kíváncsi vagyok, hogy másoknál milyen volt az első vallomás.(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!