Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idő után mondta nektek a barátotok azt hogy 'szeretlek'?
Olvastam olyat, hogy az egyik kapcsolatban a fiú csak fél év után mondta, de kontrában azt is hogy egy másikban már 2 hét után.
Mi két hónapja vagyunk együtt. Szerintetek kellene aggódnom?
Kb 2 hét után. Akkor még nekem sem volt elég ennyi idő, mert egy hosszabb kapcsolatból ugrottam ki a kedvéért, de egy-két hét múlva már én is tudtam ezt viszonozni.
Szerintem nem kell aggódnod viszont. Vannak, akiknek ehhez több idő kell, és vannak, akik pár nap/hét leforgása alatt belebolondulnak a másikba (én ilyen vagyok). Két hónap sokaknak kevés, hiszen a szerelmet inkább egymás megismeréséből táplálják, és nem a kezdeti szimpátia/vonzalom kombóból.
2 hét után :). Nagyon megijesztett...
Egymás mellett feküdtünk, rám nézett nagyon komolyan: Valamit el kell neked mondanom...én itt megijedtem, de nagyon :D. Erre közölte: el kell mondanom, hogy szeretlek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!