Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a barátotok lájkolna más lányt instán?
Figyelt kérdés
Nem normális lányokat lájkol, hanem olyan képeket, amin csak egy fenék van tangában, vagy, hogy a csaj mesztelenül van felül, és csak a bimbója (xd) van kitakarva a csajnak a képen..titeket zavarna? mert engem nem, csak sokszor látom, hogy sokan még azon is fennakadnak, hogy egy sima lány képét lájkolja.Attól még szerethet, ha más lányok ilyen képét lájkolja instán, nem?(légyszi, fiúk is válaszoljanak, hogy attól még szeret..) .:D2015. nov. 4. 21:33
1/5 anonim válasza:
Engem az zavarna, ha olyen szarságokra pazarolná az idejét, mint a lájkolgatás.
2/5 anonim válasza:
Nem zavarna, mert nem vagyok rajta semmilyen "instán"... azt se tudom, mi az... :D
3/5 anonim válasza:
Talán a valóságban kellene élnetek az életeteket, nem az "instán", meg a frászbukon! :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég gáz ha egy pasi csöcsöket lájkolgat instán. Mintha nem lenne élete és egy kéjenc perverz lenne... :D
5/5 A kérdező kommentje:
3.: Mivel koleszos, sajnos csak hétvégente tudunk találkozni, úgyhogy máshol nagyon nem tudunk beszélni,mint a "frászbukon"..:) meg telefonon.:)
De akkor lehet ugye belém szerelmes, hogy ilyeneket csinál..?:)
2015. nov. 5. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!