Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fontos, hogy a párotok egyben a legjobb barátotok is legyen?
Akivel mindig mindent elsőként beszélsz meg, őt hívod fel először, hogy elújságold, ha valami öröm vagy bánat ér, vagy ha bajba kerülsz, neki mindig kiöntheted a szívedet, akár panaszkodni, akár lelkendezni szeretnél, stb.
A legnagyobb bizalmasod, akivel minden titkodat megoszthatod, és akiben feltétel nélkül megbízhatsz.
Akivel együtt nevethetsz, vannak közös poénjaitok, belső vicceitek, amiket csak ti értetek. Sok bennetek a közös vonás, befejezitek egymás mondatait, kitaláljátok egymás gondolatait... ő a másik feled, a lelki társad.
Ilyesmire gondolok.
Igen, szerintem ez fontos, hogy a pár egyben a legjobb barát is legyen.
Tudják ugratni egymást és nem sértődnek be a másik beszólásain.
Igen, a szerelem a legjobb barátság, ami fiú és lány között lehet.
De ne csak barát legyen, hanem legyen a ribim is és legyen igényes nő a hétköznapokban.:P
Igen, ez az egyik legfontosabb, és tökéletesen leírtad :)
21/F
Én is fontosnak tartottam, jó is volt, amíg hittem abban, hogy ez valóban működik... de 2-szer csalódtam elég nagyot ahhoz, hogy most már ne nagyon akarjak ilyet... Tudod, az érzés, amikor szakítás után a másik már nagy ívben szarik a fejedre, csak azért, mert már nincs szex köztetek... ez nem barátság, és soha nem is volt az, csak azt hazudtuk egymásnak.
Szóval a barát legyen inkább csak barát, aki soha nem hagy el. Párkapcsolatok meg jönnek-mennek, sajnos ez így van. De ez nem igazi barátság, a szerelem inkább érdekkapcsolat, ami addig tart, amíg a szerelem tart.
egy nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!