Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen a pasimnak a legjobb csaja a világon? (LENT)
Szóval.. mivel azért viszonylag vagyunk eleget kettesben engem eléggé unalmasnak találhat, meg hisztisnek is.Szeretném elérni azt, hogy neki legyen a legjobb csaja a világon, de az én személyemben. Hogyan tudnám ezt elérni, mi az amit a pasik szeretnek egy párkapcsolatban, mit kéne tennem hozzá?
Bármiféle ötletet elfogadok!
Viszont olyan válaszokat nem kérek, amiben az van h "keressen másik csajt"
szersd, tiszteld és legyél vele mindig őszinte
ha ezek megvannak, akkor már elmondhatja magáról :D
iylenkor hol a p/csába van a íhres női büszkeségetek ha???
"ha így nem vagyok jó akkor keress mást" meg "ha így nem fogad el akkor szevasz", "ha nemtetszik le lehet lépni" "én nem tudok változni, ilyen vagyok, és nem si akarok senki kedévéért sem"
ha???? akkor most ez holvan????
álszentek vagytok!
a kettő sose függött össze!
holmi szerelem emg szeretet, nem ássa alá a büszkeséget!!! Te gondolkozz!!! és latod maris be akarsz kvázi nyalni neki..hogy emgfelelj minden tekintetben. s ha ez emglesz, a csávezs emg otthagy tökmindgey miért..és egyedül amradsz, ki lesz kialtva az összes férfi egy senkiházi, semmirevalonak, hogy te midnent megtettél mégsem volt elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!