Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen a pasimnak a legjobb csaja a világon? (LENT)
Szóval.. mivel azért viszonylag vagyunk eleget kettesben engem eléggé unalmasnak találhat, meg hisztisnek is.Szeretném elérni azt, hogy neki legyen a legjobb csaja a világon, de az én személyemben. Hogyan tudnám ezt elérni, mi az amit a pasik szeretnek egy párkapcsolatban, mit kéne tennem hozzá?
Bármiféle ötletet elfogadok!
Viszont olyan válaszokat nem kérek, amiben az van h "keressen másik csajt"
Kedves Kérdező!
Szerintem nagyon aranyos tőled, hogy ennyire klassz barátnő akarsz lenni, de felesleges túlságosan törnöd magad.
Ha a pasid unalmasnak és/vagy hisztisnek találna, már nem lenne veled. Csatlakozom az egyik előttem szólóhoz: légy önmagad, hiszen ezért szeretett beléd. Nem vagy tökéletes, hiszen senki sem az és lám, ő mégis veled van mások helyett. Ez azért jót jelent, nem?:)
Szerintem az egyik lehető legidegesítőbb dolog, amit valaki megtehet a párjával, ha meg akarja változtatni. Ezt tényleg ne tedd, úgysem megy.
Ha a kedvében akarsz járni, kérdezd meg, mire vágyik. Nem kell nagy dolgokra gondolni: egy kirándulás, hogy egy kicsit kimozduljatok, egy közös pecázás, egy finom vacsora... esetleg megkérdezheted, vágyik-e valami különlegesre az ágyban. Szerintem értékelni fogja az apró figyelmességeket, mert hosszú távon úgyis ezek számítanak.
Ja, és az én tapasztalataim azt mutatják, hogy egy férfit nagyon boldoggá tesz, ha a kedvese elégedett és boldog. Ha ő lep meg valami aprósággal, ne rejtsd el az örömödet:)
Ne fáradozz, inkább egyszerűen élvezd, hogy szeretitek egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!