Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogják fel negatívan, ha valaki nem éri be
bárkivel, úgymond válogatós?
Figyelt kérdés
Én nem a külső és belsőt nézem, mert nem szoktam külön venni a kettőt hanem magát az embert én esetemben a lányt nézem, hogy mennyire fog meg, mennyire szeretnék vele együtt lenni, mennyire kívánom szexuálisan.
Nem sok lány fog meg, valahogy kevésnél érzem azt, hogy nekem ő kell vele szeretnék együtt lenni, vele feküdnék le szívesen. Azt vettem észre, hogy nagyon sokan negatív dolognak fogják fel, ha valaki válogat úgymond. Nem érdekel más véleménye, mert mindenki a saját nézetét osztja meg, ami nem mindig mérvadó, csak van mikor szóba kerül egy ismeretlennél, ha elmondom ezt akkor szóba hozza mennyire válogatós vagyok amit negatív értelembe mond.
Nem az a párkapcsolat lényege, hogy két ember szeresse, vonzódon egymáshoz és kívánja egymást és nem alkudjanak meg? Nem jó mindig egyedül lenni, de megalkudni sehogy se tudnék, mert ha valakit nem kívánok azzal le se tudnék feküdni.
A diplomás dologba inkább nem mennék bele. A kérdésedre válaszolva, sokan azt hogy valaki "válogat" a többi ember közül úgy fogja fel, hogy nagyra van magával megteheti hogy válogasson és ez a társított felsőbbrendűség érzet sokaknak nem szimpatikus. Még ha tudom is hogy ez nem feltétlen áll a háttérben.
2015. nov. 1. 23:23
12/16 A kérdező kommentje:
Nekem nincs semmilyen felsőbbrendűségi érzetem nem tartom magam nagyra, de még kevesebbre se másoknál. Egyszerűen csak boldog szeretnék lenni és nem mindenkivel tudnék, ha nem alakul ki vonzalom nem tudok mit csinálni ez így van mindenkinél, csak vannak akik megalkudnak egy idő után ezt sose tudnám megtenni.
Nyugodtan kifejtheted a diplomás véleményedet, kíváncsi vagyok rá. :)
2015. nov. 2. 13:53
13/16 anonim válasza:
Akkor van baj,ha az igények aránytalanok azzal,amit az illető tud nyújtani.Pl. ha egy kocka egy plázacicára veri a nyálát,miközben toszik elmenni konditerembe és időt és pénzt áldozni a kinézetére.Ha megpróbál adni magára,akkor semmi gond.
2015. dec. 29. 01:53
14/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan mi ez a konditerem mánia akkor ér valamut, ha megy és a többi sport semmit se ér? Utálom az ilyen sík gondolkozásokat. Plázacicákat is úgy állítjátok be, mintha valami istenségek lennétek, holott mindenkinek más a szép, nekem pl. a plázacicák túl műek annyira nem tetszenek. Ne rendeljünk már alá fölé dolgokat!
2015. dec. 29. 09:39
15/16 anonim válasza:
Persze,más sport is teljesen jó,mert fitten tart és feszesít.Ez csak egy példa volt,nem kell így felhúzni magadat.Nem állítottam be a plázamacskákat istenségeknek,csak arra akartam kilyukadni,hogy ők pl. a legtöbbször nagyon sok pénzt és energiát fektetnek a kinézetükbe.Vagy mondjuk nőknél is van olyan,hogy már pedig sportos muki kell,de tenni azt csesznek érte.Ilyen esetben is vagy nőjjön fel az igényekhez,vagy adjon le belőlük.
2015. dec. 29. 15:17
16/16 anonim válasza:
nem baj ,ha válogat vki (persze a valóságban éljen és ő is mutasson cserébe fel dolgokat, hozza ki a maximumot magából és az életéből, a lehetőségeiből), de én ezt az egészet nem válogatásnak hivom, hanem a szerelmet keresem. szóval lehet válogatok, mert szerelemből akarok párkapcsolatot vagy házasságot. és ebben sok érzelmi, hormonális tényező mellett ott vannak ugymond az elvárások is, mert nem vcsak a két szép szeme vonz, hanem az is ,ahogy éli az életét, ahogy gondolkodik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!