Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért áll ilyen negatívan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áll ilyen negatívan mindenhez?

Figyelt kérdés

Tervezzük hogy külföldre költözünk,elég volt itthon a nyomorgásból.Nyelvet kell tanulnunk,én már két hete szorgalmasan tanulok,de a pasim csak a kifogásokat keresi.Nem lehet így tanulni (munka mellett),úgyse sikerül, hogy teszünk félre pénzt,mindig nyavalyog valamin.Már az agyamra megy!

Most kitalálta hogy ő nem is tanul,elég ha én beszélem a nyelvet.Nem érti meg,hogy anélkül nem boldogulhat.

Kezdi elvenni a kedvem mindentől. Mindig így áll a dolgokhoz, csak a negatívumokat sorolja.

2015. okt. 29. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindig mindennel kapcsolatban ilyen, vagy csak a külföldi munkavállalással kapcsolatban? Ha az utóbbi áll fenn, akkor finoman beszélgess vele róla, mit is gondol erről, mik a félelmei.
2015. okt. 29. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ő egy negatív ember, és nagyobb baj az, hogy téged is lehúz magával. Te mit keresel még mellette?
2015. okt. 29. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem csak a külföld miatt ilyen.Akármibe belekezdünk csak a hülyeségeket szajkózza.Ma már nagyon felidegesített.

Én is félek,de majd lesz valahogy.Majd akkor megyek át a hídon,ha odaértem.Minek aggódjak fél évvel előre?Az eszem megáll!

2015. okt. 29. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudod ha egy kapcsolatban az egyik fél folyamatosan negatív egy idő után az energiavámpír hozzáállásával az őrületbe fog kergetni. Jó úton halad...

Volt ilyan kapcsolatom, többszöri próbálékozás után sem változott meg, és így szétmentünk. Én is pozitív életszemléletű vagyok, és alapvetően motivált az életben. Nem fér meg mellettünk egy olyan ember aki negatív mindennel kapcsolatban.

26F

2015. okt. 29. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
és mit vársz külföldtől? lehet, hogy ott 3x annyit keresel mint itthon, de 3x drágább minden
2015. okt. 29. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
De 3x jobban megéri, 3x normálisabbak a férfiak és 3x boldogabban élhetsz! <3
2015. nov. 1. 12:40
 7/7 A kérdező kommentje:

5-ös!Maradj ha akarsz ebben a mocsok,korrupt országban,ami tele van cigánnyal és 60 ezres minimálbéren tengődsz!

Köszi,de az én gyerekem nem fog itt felnőni!

2015. nov. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!