Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is úgy gondoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy gondoljátok, hogy nem jó szépség szerint bekategorizálni az embereket, mert mindenkinek más a szép?

Figyelt kérdés

Engem eléggé idegesít ez az átlagos, alatti, feletti féle bekategorizálás, mert mindenkinek más típus tetszik és senki se jobb senkinél, nem vagyunk egyformák ezt nem lehet így objektívan elmondani, hogy ki szép és ki nem.

Volt olyan lány aki nekem nagyon tetszett, de két ismerősömnek nem tetszett nekik meg az a típus jön be, akik nekem nem annyira. Sose értem minek kell ezt így objektíven kimondani, mondok egy példát, te átlagos vagy kisfiam és nem vagy jó ahhoz az átlag felettihez, ba.meg attól, hogy te átlagosnak látsz még lehet neki én lennék a tökély.

Remélem érthető a példám és ellehetne ezen gondolkozni, mert emberek vagyunk és nem árucikkek amik besorolást kapnak. Egy telefonra vagy számítógépre mondhatjuk azt, hogy felső vagy alsó kategóriás, de ne emberekre, pláne úgy hogy mondom ízlés kérdése a szépség.

2015. okt. 30. 17:12
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Az, hogy kinek mi a helyes tökre az ízlés kérdése, nézzetek már szét rendesen. Valakinek a szögletes vagy valakinek a kerekebb vagy oválisabb arc ön be. Ugyanez van a hajnál, szemnél, szájnál, nincs olyan hogy valakinek csak egyféle jön be. De azt még mindig nem látom, hogy pontosan kikre gondoltok kik azok a legendás 10%-k. Na meg nem gondoljátok azt, ha így lenne nem szaporodtunk volna el ennyire?
2015. okt. 30. 18:12
 12/35 anonim ***** válasza:
24%
pici szívem! érdekes:néger,gazdag,páwa, szép,izmos férfit még nem hallottam hogy nem megy a csajozás..ellentétben az átlag férfiak mind panaszkodnak akkor miről beszélünk?!!
2015. okt. 30. 18:17
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyok sem néger, sem kigyúrt, sem páwa, sem yoloswag, mégsem volt soha gondom azzal, hogy tetsszek a nőknek. :)

A kérdezőnek pedig igazat adok, hiszen nekem is van olyan nő, aki egyáltalán nem tetszik, másnak meg álomcsaj és olyan is, hogy én magam nagyon tetszem egyik nőnek míg a másik bottal sem piszkálna.

2015. okt. 30. 18:26
 14/35 anonim ***** válasza:
62%
Az probléma, ha a szép nőket alapból bekategorizálom a selejtek közé? Például ezt is: [link]
2015. okt. 30. 18:29
 15/35 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ez nem a "szép nőt" testesíti meg, hanem egy csöcskirakós, ájfónos kis sablon lotyót. :D
2015. okt. 30. 18:32
 16/35 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Szerintem igazi úriember vagy, ilyen f aszira vágyik minden nő legbelül, csak az a baj veled, hogy nem vagy gazdag néger yoloswag :DDDD

2015. okt. 30. 18:43
 17/35 A kérdező kommentje:
Igen csakis a külsőtökkel van probléma... :D
2015. okt. 30. 18:48
 18/35 A kérdező kommentje:
Abban a csajban semmi természetesség nincs látszik a mellén is, hogy csináltatta. Sokkalta izgatóbb egy nem annyira formás, de természetes mell.
2015. okt. 30. 18:52
 19/35 anonim ***** válasza:
30%

Persze, nem szép dolog ez a kategorizálás, de a világ sajnos így működik. Fentebb is kategorizált az egyik hozzászóló, nevezetesen a hölgy a képen "a csöcs kirakós IPhone-os lotyó" típust képviselni szerinte, és ezt egy fotó alapján sütötte rá a nőre. Ilyen világ van. Túl sokat nem lehet tenni ellene. Ez már szokássá vált az emberek többségénél.

Mellesleg, aki Tom Cruise-t írta, egyetértek vele. Nekem sem kellene. Egyrészt az arca sem tetszik, másrészt meg nem lenne kényelmes lefelé nézni rá, mert alacsony hozzám. És ha nekem nem kell, akkor kb leszarom, hogy én sem tetszenék neki. Amúgy is foglalt vagyok. Sőt, számomra még Brad Pitt, és George Clooney sem jó pasi. Mert más az ízlésem. Pl a régi barátnőim esetében: Ismertem jó néhányat az exeik közül. Nekem egyik srác sem tetszett.

Most sokan azt gondolnák, hogy biztos a kigyúrt srácok jönnek be, pedig nagyon nem. :) Az, hogy számomra helyes legyen egy férfi, teljesen alap, hisz ha nem tetszik, vonzódni sem tudok hozzá.

Egy férfi sem jön össze olyan nővel, aki nem tetszik neki, nem kell álszentnek lenni. Ha meg mégis olyannal kezdenek akivel nincsenek megelégedve, az meg súlyos kapcsolatfüggőség. Az ilyet csak sajnálni tudom, hogy ennyire lealacsonyítja saját magát.

Inkább lennék egyedül, mint olyannal aki nem érdekel.

2015. okt. 30. 18:52
 20/35 anonim ***** válasza:
33%
20 a fene az izlésed :D pont a szép férfiak nem jönnek be! ezt ki hiszi el? :D tudom neked az alacsonyocsmány férfiak jönnek be.....-.-
2015. okt. 30. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!