Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet mas is szep?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mas is szep?

Figyelt kérdés
Akinek csunyacskabb arca van az hogy lehet szep arca ?mutet nelkul mert nincs arra lehetisege pl,ul es termeszetes uton?

2015. aug. 24. 13:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Ne mondjatok azt hogy sminkelje magat,hanem mist annelkul kerdezem
2015. aug. 24. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
"Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!"
2015. aug. 24. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Valakinek csúnya vagy valakinek szép. De ne aggódj, megtalálod te is akinek te vagy a legszebb.
2015. aug. 24. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nekem csúnyácskább arcom lenne, megpróbálnám kihozni belőle a legtöbbet amit lehet: Elmennék kozmetikushoz hogy igazítsa meg a szemöldököm, ápolnám a bőröm, és igen, sminkelném magam, ami számomra előnyösebb lenne. Nem 5 kg sminkről beszélek, de bármi jó, amitől csinosabbnak érzem magam és ezt észreveszik mások is, ha látják hogy rendben vagyok önmagammal.
2015. aug. 24. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Most csúnya vagy szép? Döntsd már el!
2015. aug. 24. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nézd mondjuk hordhat maszkot is, Batman, vagy Pókember maszkot , de mostanában a Vasember jobban megy.
2015. aug. 24. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A hajjal is sokat lehet játszani pl. az arc szépségét tekintve, én pl. haj nélkül elég golyó fejű vagyok, de megtaláltam a fazonom így egész jó :D
2015. aug. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!