Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti is úgy gondoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy gondoljátok, hogy nem jó szépség szerint bekategorizálni az embereket, mert mindenkinek más a szép?

Figyelt kérdés

Engem eléggé idegesít ez az átlagos, alatti, feletti féle bekategorizálás, mert mindenkinek más típus tetszik és senki se jobb senkinél, nem vagyunk egyformák ezt nem lehet így objektívan elmondani, hogy ki szép és ki nem.

Volt olyan lány aki nekem nagyon tetszett, de két ismerősömnek nem tetszett nekik meg az a típus jön be, akik nekem nem annyira. Sose értem minek kell ezt így objektíven kimondani, mondok egy példát, te átlagos vagy kisfiam és nem vagy jó ahhoz az átlag felettihez, ba.meg attól, hogy te átlagosnak látsz még lehet neki én lennék a tökély.

Remélem érthető a példám és ellehetne ezen gondolkozni, mert emberek vagyunk és nem árucikkek amik besorolást kapnak. Egy telefonra vagy számítógépre mondhatjuk azt, hogy felső vagy alsó kategóriás, de ne emberekre, pláne úgy hogy mondom ízlés kérdése a szépség.

2015. okt. 30. 17:12
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
100%
Egyetértek. Én a szép fogalmát úgy definiálnám, hogy ami/aki tetszik nekem, az a szép.
2015. okt. 30. 17:14
 2/35 A kérdező kommentje:
Én is, pláne úgy hogy ami az én ízlésem az nem tetszhet mindenkinek. Ez a kategorizálás kicsit a fasiszta ideológiára emlékeztet és elég szomorú, hogy ezek a nézetek szájról szájra terjednek.
2015. okt. 30. 17:17
 3/35 anonim ***** válasza:
9%

Igen,a férfiaknak sokféle nő bejön,ez igaz.Na de fordítva?

A nőknek viszont baromira nem,jóképűnek szülessen,izmos legyen és legyen sok pénze.És ennyi.

Sok olyan embert ismerek férfiakból,akik teljesen normálisan néznek ki,ilyen átlagos kinézet megvan,és soha nem volt még barátnőjük...

Ellenben egyetlen olyan nőt sem tudnék mondani,aki normálisan néz ki,hogy ne lett volna dolga férfival...

Ja igen,és a nők mindig eggyel feljebb választanak kategóriákat tekintve.

24/F

2015. okt. 30. 17:20
 4/35 A kérdező kommentje:
Nem gondolod, hogy a probléma veled van és nem a kinézeteddel? Bírom mikor az ilyen izmos, jóképű emberekkel jöttök, de abba belegondolni, hogy ők is emberek és ők se tetszhetnek mindenkinek és mindenkinek megvan a saját zsánere valahogy sohase megy nektek. Könnyebb másokat fújolni, mint magatokba nézni. Elhiszem, hogy nehezebb út, de megvilágosodnátok.
2015. okt. 30. 17:24
 5/35 anonim ***** válasza:
20%
Nem egészen így van amíg mi, srácok az egyedülálló nők legalább 80%-át el tudnánk képzelni potenciális barátnőnek, addig a, csajok a férfiak jobb esetben 10%-ával sem, mert mindegyikben találtok kifogásolnivalót, s ezek nagyobb hányada igen röhejes kifogások.
2015. okt. 30. 17:26
 6/35 anonim ***** válasza:
16%
A férfiak ízlése valóban eléggé sokféle, a nőké viszont szinte teljesen egyforma, mind kb. ugyanazokat a férfiakat tartják jóképűnek, és ugyanazokat rondának.
2015. okt. 30. 17:34
 7/35 anonim ***** válasza:
76%

Nah megint vitaztok.

Kerdezo valakit nem lehet meggyozni ha meg se hallja amit mondasz neki, mert ellenall.

2015. okt. 30. 17:41
 8/35 A kérdező kommentje:

Azt sose tudjátok elmagyarázni, hogy miért gondoljátok így és sose mondjátok meg, hogy pontosan milyenek és kik azok a bizonyos 10%-s pasasok, csak a szátok jár, másokat fertőztök meg a csökött gondolkodásotokkal.

Magatokba is keressetek hibát, ne csak másokba és ne ilyen jaj nincs szép arcom dolgokba keressétek, hanem mélyen magatokba.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Egyszerű, de helytálló mondás.

2015. okt. 30. 17:44
 9/35 anonim ***** válasza:
14%
ha nem tetszik ne látogasd az oldalt! ez a való életben így van! aki helyes izmos bármelyik nőt megkaphatja , a többinek semmi nem jut! monkey's world
2015. okt. 30. 17:51
 10/35 anonim ***** válasza:
35%
Egy Tom Cruise a büdös életben nem érne el nálam semmit, és a barátnőimnél sem. hallod te vicc vagy :D lehet olyan rondák vagytok még jó hogy...
2015. okt. 30. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!