Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja soha hogy szép vagyok?
Sajnálom,hogy egy ilyen hülye a pasid..Nem tudom,hogy mennyire szerethet,neharagudj de köve hiszem,hogy annyira imádna..:/
Az én barátom még 3 év múltán is megdicsér rengeteg alkalommal,hogy milyen gyönyörű vagyok és minden nap elmondja mennyire szeret.
Kedves Kérdező!
Sajnálom a történeted, mivel nemcsak a pasid nem dicsér, bókol, de még a szüleid is földbe döngölik az önbizalmad (bár az nem derült ki, hogy miért).
Ha egy pasi azt mondja, hogy nem akar elveszíteni, de közben tojik rád és nem érdekli, hogy szép vagy-e vagy nem, nem jelenti azt, hogy tényleg szeret.
A másik: szerintem, ha önmagadat nem tudod elfogadni, nem tartod magad tényleg szépnek, akkor mit vársz a környezetedtől?
Hát elég kis nyomi lehet. Más csajoknak beírja , h szép, de a saját barátnőjének nem mondja automatikusan, Eleve ott a gond, h minek is írogat más csajoknak. Utánpótlására / tartalékra gyúr vagy mi? Én már az első ilyen másnak írogatásánál közöltem volna, h írogasson akinek akar, aztán itt a vége. :D
23/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!