Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem becsülne vagy nem tisztel mint nőt?
Sokat veszekszik velem mint pl ha nincs ö akarata szerint valami,akkor általába én vagyok a hibás.Sokszor bánt szavakkal.pl leveszi a nadrágját és ha én nem látom hol vetette le,megkérdezi tőlem hol a nadrágja,nem tudom feleltem rá.keresd meg válaszolta.Mondom nem ,nem tudom hol van,azt ezt elismétli kétszer háromszor hogy hol a nadrágja és ugyan ugy mondom,hogy nem tudo.Aztán mondja ,hogy keresd meg ,de ha mondom most nem aztán mondja hogy de bagy a szám
Bameg keresd ne szépen szoltam mondja nekem.Sokszor lekezelöem beszél is velem.Én forditva nem érzem nála ezt a tőrődést.Ga én mondanám,hogy a nadrágom,akkor ö rám förmedne .De én nem is mondom.Mert arra is kiakadna ha én megkerestetném a sajátomat.már vissza nem műkődik ez a dolig.hiányzik nekem is a gondoskodás,a férfi törődése,szeretette.ez csak egy pl¬da volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!