Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom is kiakart használni?
Figyelt kérdés
Fogta és leitatott házipálinkával és a fa.kával nyomogatta a punc.mat.Mért nem lehet engem szeretni anélikul inkabb valasztom a halalt minthogy igy keljen valamit vegig elnem azt csodalkozna ha öngyilkos akarok lenni.2015. okt. 20. 21:23
1/10 A kérdező kommentje:
Koönyörgöm segítsen valaki meghalni
2015. okt. 20. 21:27
2/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Ezek szerint még nem feküdtetek le. Nem is akarsz? A barátod is tud róla? Ha neki fontos, te pedig nem akarod ezt, akkor miért nem szakítasz vele?
3/10 anonim válasza:
És ne hisztizz, kapard össze magadat! Egy életed van, hasznosan kéne eltölteni, nem pedig rögtön eldobni magadtól.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem leitatott hanem én is ittam de probáljozott en is hibás vagyok,nem csak o .de eleg
2015. okt. 20. 21:33
5/10 A kérdező kommentje:
Szoval ketten ittunk de engem jobvan fejbe vagott en tancolnu akarok es ti?szerettek tancolni?ki akar velem tancolni ugye mindenki akkor gyerunk tancolni de azt nem ertem,hogy ha valakit szeretunk mert dorzsoljuk veme a pun.it?mert azt mondta h csak dorzsoljuk es fogta es haza ment a dorzsoles utan ,mert ehes volt szerintetek ez normalis?azt mondta h nyugodjak meg nem rakom be.
2015. okt. 20. 21:37
6/10 A kérdező kommentje:
Amugy kiszeret tancolni,mert en szeretek most is ugy tancolnek.
2015. okt. 20. 21:42
7/10 A kérdező kommentje:
Amugy en is hibas vagyok tudom engem nem lehet szeretni
2015. okt. 20. 21:43
8/10 anonim válasza:
Azért a férfi-nő kapcsolatnak a legtöbb ember számára fontos része a szex. Az nem kihasználás, hogy a nő szexel a férfival, hanem a világ legtermészetesebb dolga.
Persze ha 14 évesek vagytok, akkor tényleg nem kell elkapkodni, akkor egyszerűen keress egy rendes fiút, aki nem akar lerohanni, és hajlandó várni rád.
9/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hogy képzelsz el egy párkapcsolatot? Mert egy bizonyos életkor után a párkapcsolatnak velejárója a szex is, ami nem kihasználás, hanem olyasmi, amire mindkét félnek igénye van jó esetben, és kölcsönösen akarják. Lehet, te erre még nem vagy elég érett, de akkor a piálásra sem. Szerelmes vagy egyáltalán a barátodba? Jó érzés, ha megcsókol, hozzád ér? Ha ezekre az utóbbi kérdésekre "nem" a válaszod, akkor nem kellene együtt lenned azzal a sráccal. Egyébként annyit a javára lehet írni így ismeretlenül, hogy tényleg nem rakta be, amikor ezt ígérte, tehát legalább szavának állt.
10/10 anonim válasza:
Ismerem őket, mind a ketten 18 felett vannak. 1.8 éve vannak együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!