Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy "frászt kapok" ha a barátom azt mondja, velem akarja leélni az életét? 19/l
Tudom,hogy komolyan gondolja és ez nagyon ijesztő,én nem így érzek,nem is tart régóta ez a kapcsolat..."Ha ő lenne az igazi,nem zavarna ennyire ha ilyet mond" -ezt egy barátom mondta és igaza van..
Szeretem,de szerintem ilyet kijelenteni nagyon korai,és merész dolog egyelőre (ő 22 éves) .
Ti mit tennétek a helyemben? (Ezt meg akarom vele mindenképp beszélni,de további véleményeket megköszönnék!)
Inkább valamiért nem érzed, hogy ő számodra a megfelelő. Azt neked kell tudni, hogy miért. Nem vagy belé igazán szerelmes? Vagy nem volt még előtte más kapcsolatod, és nem akarsz az elsővel megöregedni?
Nekem volt eddig kettő, aki ezt mondta, az egyikbe nem igazán voltam szerelmes (bár azt hittem, mert első volt), nem mondom, hogy frászt kaptam, amikor erre utalt, de mindig azt gondoltam, nem hiszek én ebben igazán. Aztán volt egy másik, tényleges szereldm, azon is elcsodálkoztam, miért mondja, de már úgy elfilóztam magamban a lehetőségen, és azt gondoltam, akár... :) Pedig féltem a függetlenségem rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!