Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy "frászt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy "frászt kapok" ha a barátom azt mondja, velem akarja leélni az életét? 19/l

Figyelt kérdés

Tudom,hogy komolyan gondolja és ez nagyon ijesztő,én nem így érzek,nem is tart régóta ez a kapcsolat..."Ha ő lenne az igazi,nem zavarna ennyire ha ilyet mond" -ezt egy barátom mondta és igaza van..

Szeretem,de szerintem ilyet kijelenteni nagyon korai,és merész dolog egyelőre (ő 22 éves) .

Ti mit tennétek a helyemben? (Ezt meg akarom vele mindenképp beszélni,de további véleményeket megköszönnék!)

2015. okt. 19. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
"nem is tart régóta ez a kapcsolat" - ezért, meg nagyon fiatal vagy még, és még azt is megtippelném, hogy te csalódtál már, akár közvetlenül, akár úgy, hogy közeli ismerősök rossz mintáját láttad, bár ezt nem tudom, hiszen nem ismerlek, csak tipp
2015. okt. 19. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
mert túl hirtelennek tűnik elkötelezni magad
2015. okt. 19. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Mivel friss a kapcsolat, komolytalannak tűnhet ez a kijelentés tőle. Én se örülök ha csak így dobálóznak ilyen szavakkal. 19/L
2015. okt. 19. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Na ez az amiért mindig mondom, ha komoly kapcsolatot akarsz, felejtsd el a fiatal lányokat... 22+
2015. okt. 19. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Mond annyit hogy a kapcsolat ilyen koria fázisában ne mondjon ilyet, hisz még alig ismer! Így komolytalannak tűnhet a kijelentése! Rá is tetőzhetsz, hogy olyan mintha gúnyolódna, vagy ezzel akarna lekenyerezni!
2015. okt. 19. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Én egy esetben nem kapnék frászt, ha olyannal hozna össze a sors, akit évek óta ismerek személyesen, semleges közegből, és nem társkeresés miatt ismerjük egymást, csak szép fokozatosan kialakult, és kapcsolat lett belőle. Ott nem lenne az, hogy alig ismerjük egymást. De akit alig ismerek, egy friss kapcsolat mindig szép és jó, de nincs rá garancia, hogy a szürke hétköznapokban is működni fog, miután lehullik a rózsaszín köd. Ezért korai egy friss kapcsolatban ilyet kijelenteni, ha a felek nem ismerik egymást már régóta amúgy is.
2015. okt. 19. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Inkább valamiért nem érzed, hogy ő számodra a megfelelő. Azt neked kell tudni, hogy miért. Nem vagy belé igazán szerelmes? Vagy nem volt még előtte más kapcsolatod, és nem akarsz az elsővel megöregedni?

Nekem volt eddig kettő, aki ezt mondta, az egyikbe nem igazán voltam szerelmes (bár azt hittem, mert első volt), nem mondom, hogy frászt kaptam, amikor erre utalt, de mindig azt gondoltam, nem hiszek én ebben igazán. Aztán volt egy másik, tényleges szereldm, azon is elcsodálkoztam, miért mondja, de már úgy elfilóztam magamban a lehetőségen, és azt gondoltam, akár... :) Pedig féltem a függetlenségem rendesen.

2015. okt. 20. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha az ember szerelmes Bármire képes ne ijedj meg majd lenyugszik idővel.
2015. okt. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!