Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú barátom (lány vagyok) ez a fiú a legjobb barátom. Osztálytársak is vagyunk:3 mindenki azt mondja hogy mi összeillünk és összetartozunk. Ez miért mondják? Nem létezik fiú lány barátság?
Szia!
Neharagudj hogy nem a kérdésedre válaszolok de úgygondolom hogy a magánéletemet nem fedem elaz egész internet felett, de neked mint egy személy tudok tanácsot adni!:)
Én erről tudok mesélni ugyanis nekemis van/volt egy hasonló kapcsolatom. Kb egy fél éve lettünk komolyabban jóba egy lány osztálytársammal. Nekem a barátnője jött be viszont ő próbált barátilag közeledni felém. Végül a lánynak aki nekem tetszett lett pasija így amásik lánnyal továbbra is jóban voltunk. Nekem nemtetszett a lány. Egyre többet beszéltünk. Nyáron mindennap beszéltünk, sziveztünk interneten és mindent elmondtunk egymásnak. Megbeszéltük hogy legjobb barátok leszünk és egyikünk se fog többet érezni a másik iránt. Ez műkdött 4 vagy talán 5 hónapig aztán beleszerettem. Ahhozképest hogy lányt a legelején kerültem, nem szépnek tartottam, ahhoz képest egy fél év közeli kapcsolat után ő lett a legszebb.
Úgyhogy neked azt ajánlom hogy tartsatok ki egymás mellett és mindent beszéljetek meg továbbra is. Ha többet éreztekvagy hasonlók. Ha ennyire jó a kapcsolatotok egy ilyen probléma nem fog titeket szétválasztani. A lényeg hogy időben cselekedjetek!
Úgyhogy sok sikert kivánok nektek és ne rontsátok el a kapcsolatotok egy ilyen kis dolog miatt.
Az már más kérdés hogy velünk milett, viszont remélem segítettem :)
Ja,egyébként utolsó kérdésedre válaszolván, nekünkis mindig ezt mondták. Lett is eredménye :/
Bármi van nyugodtan keress:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!