Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ti mit szólnátok, ha látnátok egy meleg/leszbikus párt az utcán kézenfogva vagy miközben csókolóznak?
16: Te csak máshol húzod meg a határt, mint én.
Neked normális az, ha két felnőtt, cselekvőképes ember szereti egymást, akkor házasodhassanak.
Nekem ott a határ, hogyha két felnőtt, ellenkező nemű, cselekvőképes ember szereti egymást, akkor házasodhassanak.
17: Ilyenről csak úgy beszélhetnénk, hogyha ugyanaz a gyerek leélne egymás után 4 életet: heteró szülők gyerekeként, homi szülők gyerekeként, egyedülálló szülő gyerekeként és árvaházban felnevelődve. Aztán megnéznénk melyik után milyen ember lett belőle. És ezt megcsinálnánk 10 000 gyerekkel, hogy legyen statisztikai alapja is a dolognak. De hopp, ez csak fikció, ilyet a valóságban nem lehet csinálni. Szóval ezt sosem fogjuk megtudni.
Imádnám! :3
Próbálnám visszafogni magam,hogy ne kezdjek el sikítozni.
A párommal Londonban átkeltünk kerékpárral a Temze alatt, és amikor kijöttünk meg akartunk bizonyosodni hogy jó felé tartunk-e?
Két férfi közeledett. Mondtam a barátnőmnek hogy Tőlük majd megkérdezem. Amikor odaértek néztem csak hogy lkézenfogva jönnek. Megkérdeztem, válaszoltak, mosolyogtak kedvesen, én is, megköszöntem, és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!